Yacek Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zagladnij do pierwszego posta w tym temacie. Pod nazwą skryptu masz linka do postu z opisem skryptu Turbo Booster. Tam znajdziesz informację gdzie ustawić sobie skrót do włączania dopalacza.I panuj nad emocjami pisząc, bo regulamin forum dotyczy wszystkich.Wyskrobane Tapatalkiem na desce do krojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcim1984 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Hi mam pytanko, a mianowicie zainstalowałem sobie tego BP, poza nim skryptów brak. Zacząłem nową gre i ku mojemu zdziwieniu po ok dwóch dniach widziałem jak w home of Light Odyseusz walczy z argonami. Jakoś mnie to specjalnie nie zdziwiło bo darmowe łupy zostały ale zdziwiło mnie to że po walce Kwatera Główna Terracorp została z niszczona tzn. został z niej wrak. Powiedzcie mi czy To normalne w "prawie" czystym TC????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 W dniu 25.03.2017 o 14:11, Marcim1984 napisał:Hi mam pytanko, a mianowicie zainstalowałem sobie tego BP, poza nim skryptów brak. Zacząłem nową gre i ku mojemu zdziwieniu po ok dwóch dniach widziałem jak w home of Light Odyseusz walczy z argonami. Jakoś mnie to specjalnie nie zdziwiło bo darmowe łupy zostały ale zdziwiło mnie to że po walce Kwatera Główna Terracorp została z niszczona tzn. został z niej wrak. Powiedzcie mi czy To normalne w "prawie" czystym TC?????????To normalne. Czasem można się natknąć na takie inwazje. Kwatera powinna zostać odbudowana za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcim1984 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Dzięki, gram już któryś to raz i pierwszy raz mnie to spotkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Magia tej gry.Ja na samym początku przygody z X3 Tc kiedy jeszcze nie ogarniałem tej gry spotkałem najazd Kha z udziałem okrętów liniowych, na któryś z Argońskich sektorów.Później nigdy więcej. Podobno rzadka rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcim1984 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 A pamięta może ktoś jak sprawdzić ile zarobil/stracił handlarz?? Gram w czystej TC. Wiem ze jest coś takiego bo dawno w poprzedniej grze jakoś na to wpadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Czasem jak handlarz ma jakiś problem to wysyła wiadomość z taką informacją. Jeśli chcesz sam sprawdzić to tylko skrypty - np. UTprofit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi