Yacek Posted June 28, 2015 Author Share Posted June 28, 2015 Zagladnij do pierwszego posta w tym temacie. Pod nazwą skryptu masz linka do postu z opisem skryptu Turbo Booster. Tam znajdziesz informację gdzie ustawić sobie skrót do włączania dopalacza.I panuj nad emocjami pisząc, bo regulamin forum dotyczy wszystkich.Wyskrobane Tapatalkiem na desce do krojenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcim1984 Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Hi mam pytanko, a mianowicie zainstalowałem sobie tego BP, poza nim skryptów brak. Zacząłem nową gre i ku mojemu zdziwieniu po ok dwóch dniach widziałem jak w home of Light Odyseusz walczy z argonami. Jakoś mnie to specjalnie nie zdziwiło bo darmowe łupy zostały ale zdziwiło mnie to że po walce Kwatera Główna Terracorp została z niszczona tzn. został z niej wrak. Powiedzcie mi czy To normalne w "prawie" czystym TC????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 W dniu 25.03.2017 o 14:11, Marcim1984 napisał:Hi mam pytanko, a mianowicie zainstalowałem sobie tego BP, poza nim skryptów brak. Zacząłem nową gre i ku mojemu zdziwieniu po ok dwóch dniach widziałem jak w home of Light Odyseusz walczy z argonami. Jakoś mnie to specjalnie nie zdziwiło bo darmowe łupy zostały ale zdziwiło mnie to że po walce Kwatera Główna Terracorp została z niszczona tzn. został z niej wrak. Powiedzcie mi czy To normalne w "prawie" czystym TC?????????To normalne. Czasem można się natknąć na takie inwazje. Kwatera powinna zostać odbudowana za jakiś czas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcim1984 Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Dzięki, gram już któryś to raz i pierwszy raz mnie to spotkało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peroox Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Magia tej gry.Ja na samym początku przygody z X3 Tc kiedy jeszcze nie ogarniałem tej gry spotkałem najazd Kha z udziałem okrętów liniowych, na któryś z Argońskich sektorów.Później nigdy więcej. Podobno rzadka rzecz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcim1984 Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 A pamięta może ktoś jak sprawdzić ile zarobil/stracił handlarz?? Gram w czystej TC. Wiem ze jest coś takiego bo dawno w poprzedniej grze jakoś na to wpadłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian_Wir Posted April 21, 2018 Share Posted April 21, 2018 Czasem jak handlarz ma jakiś problem to wysyła wiadomość z taką informacją. Jeśli chcesz sam sprawdzić to tylko skrypty - np. UTprofit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts