Jump to content

Hirahi - komentarze

Yacek
 Share

Recommended Posts

Cytat
Cytat

Wiem że istnieje temat opowiadań pilotów, aczkolwiek nie można w nim zamieszczać fotek. To też chciałabym zamiesić swoje przygody z gry tutaj. W tym temacie będę opisywała dzieje mojej Rasy zwanej Hirachi.

Kto powiedział że nie można tam dodawać fotek? Chcesz prowadzić dziennik? Zgłoś się do LeWaR-a założy, przeniesie temat. Po to jest tamten dział, aby każdy mógł w nim pisać swoje opowiadanie w takiej formie jak chce.

Witam was serdecznie.

Postanowiłam od nowa rozpocząć grę i tym samym podzielić się z wami moimi sukcesami jak i porażkami.

Rozpoczęłam nową grę na profilu Obrońca Terrański po ukończeniu tej fabuły tak jakoś naszło mnie że zagram we własną grę. Jako przedstawiciel rasy Hirachi.

Zasady gry są w sumie proste, zbudować własne imperium. Przy tym że nie używam opcji Load- czyli tak zwanego wczytywania gry podczas wszelkich niepowodzeń. Jeżeli zginę to umarłam, a racja Hiraczi odejdzie w zapomnienie. Lista Skryptów i Modów

Za pieniądze zdobyte w fabule Terańskiej kupiłam M7 Proteusz, a ze znalezionego TL - Ruchoma Platforma Piratów pozyskałam super załogę 20 członków piechoty morskiej każdy z nich ma od 4 gwiazdek wzwyż. Początkowo z tego się cieszyłam, ale skanując statki NPC większość załogi posiada takie samo wyszkolenie 🤪.

Więc czas ruszyć do boju. Moim pierwszym cele są piraci a dokładniej to Yaki.

Musze się przyznać że skrypt Impruved Boarding 1.22 sprawił mi dość miła niespodziankę. Z Yaki mam na pieńku i są traktowani jako wrogowie. Mimo to w moim sektorze Avarice pojawił się neutralne jednostki klasy M7M Senshi – Oddział Przechwytujący wraz z wsparciem w skład którego wchodziły jednostki TM Zefir – Wsparcie Przechwytujące i TM Zbrojnik – Wsparcie przechwytujące. Po zbliżeniu się na odległość mniejszą niż 7000m Z pokładu neutralnych jednostek wyleciały myśliwce wrogo nastawione względem mojej jednostki, po wysłaniu myśliwców same zmieniły kolor z neutralnych ( niebieskich ) na wrogie czyli czerwone.

Miło bo pomimo utraty jednego z członków piechoty marines przejęłam M7M Senshi którego sprzedam za pokaźną sumkę ponad 35 mil kredytów w jednej z Pirackich stoczni.