Yacek Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 CytatCytatWiem że istnieje temat opowiadań pilotów, aczkolwiek nie można w nim zamieszczać fotek. To też chciałabym zamiesić swoje przygody z gry tutaj. W tym temacie będę opisywała dzieje mojej Rasy zwanej Hirachi.Kto powiedział że nie można tam dodawać fotek? Chcesz prowadzić dziennik? Zgłoś się do LeWaR-a założy, przeniesie temat. Po to jest tamten dział, aby każdy mógł w nim pisać swoje opowiadanie w takiej formie jak chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 No próbowałam tam dać fotkę i qpa nie mogłam CytatZgłoś się do LeWaR-a założy, przeniesie temat.Więc zgłaszam się do wszechmocnego czerwonego... nie mówię do Mikołaja tylko do LeWaRa w wiadomym celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Podzieliłem temat, Yacek był jako pierwszy w nowej wydzielonej części i jest na niego Tu można komentować opowiadanie Jagody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Jaaaaa nie mogę, ale czadowy avatarek . No ja też muszę swój zmienić, bo nudnyyyy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Witam was serdecznie.Postanowiłam od nowa rozpocząć grę i tym samym podzielić się z wami moimi sukcesami jak i porażkami.Rozpoczęłam nową grę na profilu Obrońca Terrański po ukończeniu tej fabuły tak jakoś naszło mnie że zagram we własną grę. Jako przedstawiciel rasy Hirachi. Zasady gry są w sumie proste, zbudować własne imperium. Przy tym że nie używam opcji Load- czyli tak zwanego wczytywania gry podczas wszelkich niepowodzeń. Jeżeli zginę to umarłam, a racja Hiraczi odejdzie w zapomnienie. Lista Skryptów i Modów Za pieniądze zdobyte w fabule Terańskiej kupiłam M7 Proteusz, a ze znalezionego TL - Ruchoma Platforma Piratów pozyskałam super załogę 20 członków piechoty morskiej każdy z nich ma od 4 gwiazdek wzwyż. Początkowo z tego się cieszyłam, ale skanując statki NPC większość załogi posiada takie samo wyszkolenie .Więc czas ruszyć do boju. Moim pierwszym cele są piraci a dokładniej to Yaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Musze się przyznać że skrypt Impruved Boarding 1.22 sprawił mi dość miła niespodziankę. Z Yaki mam na pieńku i są traktowani jako wrogowie. Mimo to w moim sektorze Avarice pojawił się neutralne jednostki klasy M7M Senshi – Oddział Przechwytujący wraz z wsparciem w skład którego wchodziły jednostki TM Zefir – Wsparcie Przechwytujące i TM Zbrojnik – Wsparcie przechwytujące. Po zbliżeniu się na odległość mniejszą niż 7000m Z pokładu neutralnych jednostek wyleciały myśliwce wrogo nastawione względem mojej jednostki, po wysłaniu myśliwców same zmieniły kolor z neutralnych ( niebieskich ) na wrogie czyli czerwone.Miło bo pomimo utraty jednego z członków piechoty marines przejęłam M7M Senshi którego sprzedam za pokaźną sumkę ponad 35 mil kredytów w jednej z Pirackich stoczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 CytatMusze się przyznać że skrypt Impruved Boarding 1.22...ciachNie wiem dlaczego uparłaś się ten skrypt nazywać Impruved, w oryginale jest Improved. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 CytatCytatMusze się przyznać że skrypt Impruved Boarding 1.22...ciachNie wiem dlaczego uparłaś się ten skrypt nazywać Impruved, w oryginale jest Improved.A jakoś mi się tak miesza w główce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi