krzychufizjo Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Witam Jestem początkującym stoczniowcem i mam w związku z tym pytanie. Jak mianowicie zmienić klasę okrętu przy pomocy ship creatora? Dla przykładu chciałem z argońskiego Tytana zrobić okręt klasy TS, ponieważ nie posiadam jeszcze odpowiedniej reputacji żeby kupić go jako M2. Wszystkie inne perametry zostawiłem nie ruszone - no, może zmieniłem mu trochę osłony Próbowałem zmienić jego klasę w Customize Ship w oknie "ship class". Niestety, po zainstalowaniu statku w grze nadal nie mogę go kupić choć edycja osłon się udała i statek pokazał się w stoczni.Podejrzewam że robię coś źle, albo nie robię tego w ogóle. Wie ktoś może jak należy to zrobić poprawnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Co z tego, ze zmienisz klasę statku? Cena pozostanie taka sama.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychufizjo Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Nie chodzi mi o kasę, bo mam jej w bród. Chciałbym móc po prostu kupować największe statki już teraz a nie czekać aż mi reputacja na to pozwoli, bo teraz strasznie powoli to idzie do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Spróbuj zmienić wymagany do zakupu poziom reputacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Skoro masz kasy w bród to poszukaj w BBS możliwości dania kasy na fundację, daj pare mln i reputacje skacze aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychufizjo Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Gram w podstawową wersję Reunion, a możliwość wpłacania datków jest chyba dopiero po zainstalowaniu XTM, bo nigdzie nie znalazłem nigdy możliwości wpłacania. Gram w tę grę już ponad 2 lata - z przerwami oczywiście, i nie mam serca teraz rzucić wszystko i zaczynać od nowa No i właśnie chciałbym się spytać gdzie znaleźć te wymagania potrzebne do zakupu statku, gdzie to jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 W czystym reunionie też chyba jest taka opcja, z tego co pamiętam. A jak nie to podbij repkę uczciwie. Jak masz w FAQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizonsk16 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 CytatGram w podstawową wersję Reunion, a możliwość wpłacania datków jest chyba dopiero po zainstalowaniu XTM, bo nigdzie nie znalazłem nigdy możliwości wpłacania.XTM do tego nie jest potrzebny.Grałem w "czyste" Reunion i ofert wpłacania datków wiałem po uszy najcześciej w głownych sektorach ras. Np Argon Prime, Kingdom End, Paranid Prime itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Wpłaty na rzecz fundacji w zamian za reputację wprowadza patch (2.0.02) lub BP, a nie XTM-em. Grasz dwa lata w podstawową grę X3R i nie masz wystarczającej reputacji aby kupić M2 u Argonów? Dziwne, ja po dwóch miesiącach gry mogłem. Ja na Twoim miejscu nie zastanawiałbym się tylko zainstalował patche, BP, XTM-a i zaczął nową grę. Będzie ciekawiej i lepiej. Ale ja to dziwny jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 CytatWpłaty na rzecz fundacji w zamian za reputację wprowadza patch (2.0.02) lub BP, a nie XTM-em. Grasz dwa lata w podstawową grę X3R i nie masz wystarczającej reputacji aby kupić M2 u Argonów? Dziwne, ja po dwóch miesiącach gry mogłem. Ja na Twoim miejscu nie zastanawiałbym się tylko zainstalował patche, BP, XTM-a i zaczął nową grę. Będzie ciekawiej i lepiej. Ale ja to dziwny jestem.NIe tylko ty. Ja po 1,5 roku gry z XTM zacząłem od nowa, ponieważ nie pasowały mi pozostałości w menu i kilka stacji pozostałych po wywalonych skryptach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychufizjo Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 No u mnie ta reputacja idzie bardzo wolno, mimo że mam spore obroty w gotówce. Nie wiem dlaczego tak jest. Ale zrobię jak radzicie: uaktualnię grę (bo teraz grałem na wer. 1.4) i doinstaluję bonus pack. Jak nie ma potrzeby oszukiwać to nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Dodaj od razu XTM-a, naprawdę warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Yacek, jeśli ty za dziwnego sie uznajesz, to co ja mam powiedzieć? Przez 3 lata latałem jedynie Pogromcą z - aż - 1.500kr. Wszystko co miałem leciało w naprawę.... Nainstalowałem modów, skryptów, kij wie czego jeszcze, i to samo.... W X3TC się dopiero wzbogaciłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi