UEF Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 ostatnio lecę sobie do split fire na polowanie a tu nagle w elenas fortune 12 pegazów i 1 nemezis atakują stacje a policia nic a nic i teraz pytanie :1. dlaczego tak się dzieje 2. czy komuś jeszcze to się przytrafiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Raczej normalne.Dlaczego?1. Bo AI jest głupie (czasami).2. Bo policja jest skorumpowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Potyczki Argonów z Paranidianami i Boronów ze Splitami w sąsiadujących ze sobą sektorach to norma Zwykle jakiś patrol od razu się zainteresuje takimi statkami ale czasami trwa to dłuższą chwilę i bywa, że jest już za późno i stacja zostaje zniszczona. Niestety AI działa jak działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UEF Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 dzięki . zniszczyli dwie i wzięli się za kolejną ale policja zareagowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Ja dziś widziałem piękną potyczkę piratów z argonami w Elena's Fotune. 2 Pirackie galeony masakrowały bazę wojskową i bez problemu by sobie poradziły, gdyby nie fakt że nagle 1 galeon wleciał w drugi. Efektem tego była całkowita destrukcja jednego galeona, zaś drugi został opuszczony przez załogę i w chwili obecnej naprawiam go w HQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UEF Opublikowano 18 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 ja też widziałem piękną potyczkę 6 klastrów i 2 niszczyciele khak kontra 1 mamut i 3 NOWYw nieznany sektor ale rozróba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi