Tizonsk16 Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Profil startowy dla graczy którzy nie chcą tracić czasu na zdobywanie doświadczenia, pieniędzy itp.Reputacja u ras jest na max, posiadamy 2,000,000,000 kredytów oraz statek klasy M1. Czyli łatwizna. Polecam dla tych którzy nie bardzo radzą sobie z Wszechswiatem X.LINK : http://www.mamuthq.net.pl/pobierz_plik_298_tc-tizonsk16-gamestart.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tizonsk16 Posted March 8, 2010 Author Share Posted March 8, 2010 Jeśli ktoś ma jakieś prosby odnośnie profili startowych to postaram się coś stworzyc:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 W sumie to fajnie by było gdyby gracz posiadał 10.000 kr a stan kadłuba 35%, statek znajdowałby się we wrogim sektorze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tizonsk16 Posted March 21, 2010 Author Share Posted March 21, 2010 CytatW sumie to fajnie by było gdyby gracz posiadał 10.000 kr a stan kadłuba 35%, statek znajdowałby się we wrogim sektorze W sumie to da rade zrobic:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Bo wiesz chodziło mi o to że zrobiłeś profil bardzoooo łatwy, a może zrobisz taki sam tylko że mniej kasy Może być M1 lub M2 ale we wrogim sektorze i bardzo uszkodzonym kadłubem Nie żebym się czepiała , po prostu ja wole trudniejszą drogę dającą więcej satysfakcji.Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tizonsk16 Posted March 24, 2010 Author Share Posted March 24, 2010 CytatProfil startowy dla graczy którzy nie chcą tracić czasu na zdobywanie doświadczenia, pieniędzy itp. Polecam dla tych którzy nie bardzo radzą sobie z Wszechswiatem X.Tak Jak Wyżej Widać To Dla Graczy Że Brzydko Powiem "leniwych" Ja Także Lubię Trudna Grę Żeby Mi Się Za Szybko Nie Znudziła Chyba Wiesz Co Mam Na Myśli Pozderko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arw1 Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 CytatProfil startowy dla graczy którzy nie chcą tracić czasu na zdobywanie doświadczenia, pieniędzy itp.Reputacja u ras jest na max, posiadamy 2,000,000,000 kredytów oraz statek klasy M1. Czyli łatwizna. Polecam dla tych którzy nie bardzo radzą sobie z Wszechswiatem X.LINK : http://www.mamuthq.net.pl/pobierz_plik_298_tc-tizonsk16-gamestart.htmlTen m1 to jakiej rasy??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 CytatTen m1 to jakiej rasy???Osaka terran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gother Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Yacek cię oszukał.Osaka to M2 a nie M1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arw1 Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 CytatYacek cię oszukał.Osaka to M2 a nie M1. Yacek jak X4 z multiplayerem wyjdzie to sie z tobą z tego kłamstwa rozlicze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Nie oszukał, miasta mi się pomyliły, nie Osaka a Tokio.CytatYacek jak X4 z multiplayerem wyjdzie to sie z tobą z tego kłamstwa rozlicze...Chcesz wojnę na śnieżki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lizard Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 CytatCytatYacek cię oszukał.Osaka to M2 a nie M1. Yacek jak X4 z multiplayerem wyjdzie to sie z tobą z tego kłamstwa rozlicze...Powiało grozą Dobre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 CytatPowiało grozą Dobre Też chcesz się ze mną rozliczyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lizard Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Nie, ale generalnie chciałbym widzieć to starcie . Nie wątpię w zdolności arw1. Aczkolwiek wiem że trening czyni mistrzem Osobiście uważam że było by to naprawdę bardzooo krótkie starcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arw1 Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 CytatNie, ale generalnie chciałbym widzieć to starcie . Nie wątpię w zdolności arw1. Aczkolwiek wiem że trening czyni mistrzem Osobiście uważam że było by to naprawdę bardzooo krótkie starcie Ciekawe jaką ma flote. Mam 4x Osaka, 2x Tokio z obstawą M3 i 10x M8 też Ziemskie [jeśli transportowce też sie liczą to 100 TS i 50 TM] Używam także splickich M7, pięciu, a wszystko to przy nie działającym z niejasnych powodów MARS Weapon System oraz w pełni funkcjonalnych:CODEA, SOA, i innych podsystemów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts