Jump to content

Profil startowy Tizonsk16

Tizonsk16
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Bo wiesz chodziło mi o to że zrobiłeś profil bardzoooo łatwy, a może zrobisz taki sam tylko że mniej kasy Może być M1 lub M2 ale we wrogim sektorze i bardzo uszkodzonym kadłubem 🤪 Nie żebym się czepiała , po prostu ja wole trudniejszą drogę dającą więcej satysfakcji.

Pozdrawiam.

Cytat

Profil startowy dla graczy którzy nie chcą tracić czasu na zdobywanie doświadczenia, pieniędzy itp.

Polecam dla tych którzy nie bardzo radzą sobie z Wszechswiatem X.

Tak Jak Wyżej Widać To Dla Graczy Że Brzydko Powiem "leniwych" 🤪

Ja Także Lubię Trudna Grę Żeby Mi Się Za Szybko Nie Znudziła 😉

Chyba Wiesz Co Mam Na Myśli 😀

Pozderko 😀

• 8 months later...
Cytat

Profil startowy dla graczy którzy nie chcą tracić czasu na zdobywanie doświadczenia, pieniędzy itp.

Reputacja u ras jest na max, posiadamy 2,000,000,000 kredytów oraz statek klasy M1. Czyli łatwizna. Polecam dla tych którzy nie bardzo radzą sobie z Wszechswiatem X.

LINK : http://www.mamuthq.net.pl/pobierz_plik_298_tc-tizonsk16-gamestart.html

Ten m1 to jakiej rasy???

Cytat

Nie, ale generalnie chciałbym widzieć to starcie 😁. Nie wątpię w zdolności arw1. Aczkolwiek wiem że trening czyni mistrzem 🤔 Osobiście uważam że było by to naprawdę bardzooo krótkie starcie 😁

Ciekawe jaką ma flote. Mam 4x Osaka, 2x Tokio z obstawą M3 i 10x M8 też Ziemskie [jeśli transportowce też sie liczą to 100 TS i 50 TM] Używam także splickich M7, pięciu, a wszystko to przy nie działającym z niejasnych powodów MARS Weapon System oraz w pełni funkcjonalnych:CODEA, SOA, i innych podsystemów.