Tizonsk16 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Profil startowy dla graczy którzy nie chcą tracić czasu na zdobywanie doświadczenia, pieniędzy itp.Reputacja u ras jest na max, posiadamy 2,000,000,000 kredytów oraz statek klasy M1. Czyli łatwizna. Polecam dla tych którzy nie bardzo radzą sobie z Wszechswiatem X.LINK : http://www.mamuthq.net.pl/pobierz_plik_298_tc-tizonsk16-gamestart.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizonsk16 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Jeśli ktoś ma jakieś prosby odnośnie profili startowych to postaram się coś stworzyc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 W sumie to fajnie by było gdyby gracz posiadał 10.000 kr a stan kadłuba 35%, statek znajdowałby się we wrogim sektorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizonsk16 Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 CytatW sumie to fajnie by było gdyby gracz posiadał 10.000 kr a stan kadłuba 35%, statek znajdowałby się we wrogim sektorze W sumie to da rade zrobic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Bo wiesz chodziło mi o to że zrobiłeś profil bardzoooo łatwy, a może zrobisz taki sam tylko że mniej kasy Może być M1 lub M2 ale we wrogim sektorze i bardzo uszkodzonym kadłubem Nie żebym się czepiała , po prostu ja wole trudniejszą drogę dającą więcej satysfakcji.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizonsk16 Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 CytatProfil startowy dla graczy którzy nie chcą tracić czasu na zdobywanie doświadczenia, pieniędzy itp. Polecam dla tych którzy nie bardzo radzą sobie z Wszechswiatem X.Tak Jak Wyżej Widać To Dla Graczy Że Brzydko Powiem "leniwych" Ja Także Lubię Trudna Grę Żeby Mi Się Za Szybko Nie Znudziła Chyba Wiesz Co Mam Na Myśli Pozderko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 CytatProfil startowy dla graczy którzy nie chcą tracić czasu na zdobywanie doświadczenia, pieniędzy itp.Reputacja u ras jest na max, posiadamy 2,000,000,000 kredytów oraz statek klasy M1. Czyli łatwizna. Polecam dla tych którzy nie bardzo radzą sobie z Wszechswiatem X.LINK : http://www.mamuthq.net.pl/pobierz_plik_298_tc-tizonsk16-gamestart.htmlTen m1 to jakiej rasy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 CytatTen m1 to jakiej rasy???Osaka terran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gother Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Yacek cię oszukał.Osaka to M2 a nie M1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 CytatYacek cię oszukał.Osaka to M2 a nie M1. Yacek jak X4 z multiplayerem wyjdzie to sie z tobą z tego kłamstwa rozlicze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Nie oszukał, miasta mi się pomyliły, nie Osaka a Tokio.CytatYacek jak X4 z multiplayerem wyjdzie to sie z tobą z tego kłamstwa rozlicze...Chcesz wojnę na śnieżki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 CytatCytatYacek cię oszukał.Osaka to M2 a nie M1. Yacek jak X4 z multiplayerem wyjdzie to sie z tobą z tego kłamstwa rozlicze...Powiało grozą Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 CytatPowiało grozą Dobre Też chcesz się ze mną rozliczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Nie, ale generalnie chciałbym widzieć to starcie . Nie wątpię w zdolności arw1. Aczkolwiek wiem że trening czyni mistrzem Osobiście uważam że było by to naprawdę bardzooo krótkie starcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 CytatNie, ale generalnie chciałbym widzieć to starcie . Nie wątpię w zdolności arw1. Aczkolwiek wiem że trening czyni mistrzem Osobiście uważam że było by to naprawdę bardzooo krótkie starcie Ciekawe jaką ma flote. Mam 4x Osaka, 2x Tokio z obstawą M3 i 10x M8 też Ziemskie [jeśli transportowce też sie liczą to 100 TS i 50 TM] Używam także splickich M7, pięciu, a wszystko to przy nie działającym z niejasnych powodów MARS Weapon System oraz w pełni funkcjonalnych:CODEA, SOA, i innych podsystemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi