adam381 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Gram od niedawna w X3 TC DDTC prosze o podpowiedz jak lub jaki skrypt mozna zastosowac do tuningowania statkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Witamy na forum.Zajrzyj do tego tematu. Poprawę osiągów statku umożliwiają Stocznia piracka Marauder, Traveling Mechanic oraz (w pewnym stopniu) Military Transport. Nie jestem pewien jak wygląda sprawa współpracy tych skryptów z DDTC. Teoretycznie powinno być ok ale 100% pewności nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam381 Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Dzieki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba76 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Z mojego doświadczenia Marauder nie tiuninguje nowych statków z DDTC co do 2 pozostałych nie mam pojęcia ale jeżeli ktoś sprawdzał proszę o cynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi