Sir Wow Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Witam,Robiąc misje soneńskie udało mi się dojść już do ostatniej, czyli tej ze skanowaniem Arana. Dostałem misję, ale nie wykonałem jej od razu (dwa sektory xenońskie były po drodze, no co...) a jak po jakiejś godzinie gry doleciałem w końcu do odpowiedniego sektora, to okazało się, że Arana nie ma w miejscu gdzie miał być. Pewnie odleciał...Ma ktoś jakiś pomysł, co się z nim mogło stać i jak go znaleźć? Mapa Scorpa pokazuje jednego Arana, dokładnie w miejscu które wskazują koordynaty misji, ale samego Arana tam nie ma. Błąd Scorpa?Może da się zlokalizować rzeczywistą pozycję Arana np. otwierając save'a? Tylko jak?Może ktoś coś podpowiedzieć?EDIT:dobra, już nieważne. Aran się znalazł, co prawda w cholere daleko od mamusi (150km za granicą sektora), ale jest. Temat do skasowania (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi