Jagoda Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Brzmi ciekawie, pytanie tylko czym handluje paser, bo jak tylko chińszczyzną to odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 W każdej stacji czymś innym, jest to rozmieszczane losowo. Czyli przy każdej nowo rozpoczętej grze czymś innym, jest to około 10 typów towarów począwszy od pszenicy a na działach, tarczach 2 GJ skończywszy. Cena jest zróżnicowana od 75% do 150%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Nie chodziło mi o szczegóły, tylko ogólnie, czym handluje. Teraz już wiem że bronią i osłonami też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revans Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Hejka, tego moda też już prawie się nie da znaleść, czy ktoś na tyle miły byłby i go gdzieś wrzucił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Słabo szukasz, podawałem już linka do tego tematu: http://xudb.pl/topic/2203-baza-skryptow-i-modow-dla-gier-serii-x/page__view__findpost__p__33700Pierwszy link w tamtym temacie do Xdownloads.Wpisz Pirate Fence w wyszukiwarce na tamtej stronie, a znajdzie plik skryptu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi