Jagoda Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Brzmi ciekawie, pytanie tylko czym handluje paser, bo jak tylko chińszczyzną to odpada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted February 7, 2010 Author Share Posted February 7, 2010 W każdej stacji czymś innym, jest to rozmieszczane losowo. Czyli przy każdej nowo rozpoczętej grze czymś innym, jest to około 10 typów towarów począwszy od pszenicy a na działach, tarczach 2 GJ skończywszy. Cena jest zróżnicowana od 75% do 150%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Nie chodziło mi o szczegóły, tylko ogólnie, czym handluje. Teraz już wiem że bronią i osłonami też. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revans Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 Hejka, tego moda też już prawie się nie da znaleść, czy ktoś na tyle miły byłby i go gdzieś wrzucił? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 Słabo szukasz, podawałem już linka do tego tematu: http://xudb.pl/topic/2203-baza-skryptow-i-modow-dla-gier-serii-x/page__view__findpost__p__33700Pierwszy link w tamtym temacie do Xdownloads.Wpisz Pirate Fence w wyszukiwarce na tamtej stronie, a znajdzie plik skryptu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts