Prowler Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Mały mod usuwający z widoku poziomu kokpitu i kamer te przerośnięte ikonki misji na stacjach i statkach. Widoczne są one jedynie na mapie. Według mnie bardzo fajne rozwiązanie Link: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?p=3167141Instalacja jako fake patch, spolszczenie nie jest potrzebne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Świetna sprawa, nareszcie bez tych badziewnych ikon w kosmosie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 A mnie tam jakoś te ikony wcale nie przeszkadzają. Ale... może jakieś fajne obraki można by było doać zamiast oznaczników misji ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 CytatA mnie tam jakoś te ikony wcale nie przeszkadzają. Ale... może jakieś fajne obraki można by było doać zamiast oznaczników misji ?O nie, broń Cię Boże, tylko nie obrazki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts