Prowler Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Mały mod usuwający z widoku poziomu kokpitu i kamer te przerośnięte ikonki misji na stacjach i statkach. Widoczne są one jedynie na mapie. Według mnie bardzo fajne rozwiązanie Link: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?p=3167141Instalacja jako fake patch, spolszczenie nie jest potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Świetna sprawa, nareszcie bez tych badziewnych ikon w kosmosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 A mnie tam jakoś te ikony wcale nie przeszkadzają. Ale... może jakieś fajne obraki można by było doać zamiast oznaczników misji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 CytatA mnie tam jakoś te ikony wcale nie przeszkadzają. Ale... może jakieś fajne obraki można by było doać zamiast oznaczników misji ?O nie, broń Cię Boże, tylko nie obrazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi