Cerber Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Mój TS nie chce zadkokować do mojego Tyra automatycznie, zamiast tego kręci się wokół niego. Ręcznie też się nie da, bo jak proszę o pozwolenie na dokowanie to nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psorek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Gdzieś czytałem o takim problemie, chyba w FAQ. Bliżeej nie podam, bo nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 W FAQ jest tylko o xenońskim J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Jeśli wysyłasz statek OOS to powinno zaskoczyć, o ile statek ma na 100% działające dokowanie TSów.Są na nim zadokowane jakieś inne statki ? Szperałeś na forum XTM ? Być może jest to jakiś znany ale jeszcze nie naprawiony bug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Tak. Jest na nim już jeden TS, który zadokował normalnie. Krait (M6) też zadokował normalnie, podczas gdy ten TS był zadokowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Popróbuj jeszcze z innymi typami statków, być może tak jak w przypadku Galeonu jest tylko jeden punkt dokowania dla TSów. Galeon mieści w swoich dokach 4 M6 albo 1 TS i 3 M6, z tego co pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 CytatPopróbuj jeszcze z innymi typami statków, być może tak jak w przypadku Galeonu jest tylko jeden punkt dokowania dla TSów. Galeon mieści w swoich dokach 4 M6 albo 1 TS i 3 M6, z tego co pamiętam. (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Wystarczyło zobaczyć do statystyk statków XTM-a. Przy Tyrze jest napisane 1xM6/TS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 CytatWystarczyło zobaczyć do statystyk statków XTM-a. Przy Tyrze jest napisane 1xM6/TS.To jest do wersji 0.73, a ja mam 0.75 i w niej mogą do Tyra dokować już 2 statki. CytatTak. Jest na nim już jeden TS, który zadokował normalnie. Krait (M6) też zadokował normalnie, podczas gdy ten TS był zadokowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 To nie rozumiem, masz dwa statki zadokowane jeden M6 drugi TS. Więc trzeciego już nie zadokujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Nie. Miałem zadokowanego jednego TS'a, ale drugi TS nie chciał zadokować, ale M6 (zamiast tego drugiego TS'a) normalnie zadokował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 I tak ma być. Zarówno w wersji 073 jak 075 jest pod tym względem tak samo. Dokować może po jednym statku M6/TS. Zmiany w wersji 075 polegały głównie na poprawieniu błędów w misjach XTM, nie zmieniło się nic odnośnie statków i ich parametrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 CytatI tak ma być. Zarówno w wersji 073 jak 075 jest pod tym względem tak samo. Dokować może po jednym statku M6/TS. Zmiany w wersji 075 polegały głównie na poprawieniu błędów w misjach XTM, nie zmieniło się nic odnośnie statków i ich parametrów.http://xudb.pl/topic/310-xtm-0-7-4-nowo-ci-poprawki-b-dy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 No i?Masz tam coś o zwiększonej ilości punktów dokowania w statku Tyr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Jest odnośnie statków, bo w niektórych parametry się zmieniły. A ten zapis (1xM6/TS) widocznie źle odczytałem, myślełem, że chodzi im: jeden statek TS lub M6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Napisałem poprzednio że "zmiany polegały głównie", nie czepiaj się mojej sklerozy, ja już od ponad roku nie widziałem XTM-a Zapis oznacza jeden statek M6 i jeden TS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 W tym spisie statków niestety jest sporo niejasności i nie bardzo wiadomo co i jak interpretować, więc odsyłanie do FAQ w tym wypadku nie pomoże. Najlepiej samemu potestować w grze i przy okazji wrzucić informacje o wynikach na forum, żeby w przyszłości uniknąć takich dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi