Skocz do zawartości

Skaner Minerałów - Problem

wervii
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wydajesz żadnego polecania. Po prostu podleć do asteroidy na odległośc poniżej 10 km. Asteroidę, którą chcesz przeskanować musisz mieć wybraną jako "cel". Wtedy naciskasz "i" i masz dane na jej temat lub na mapie sektora.

PS. zainstaluj sobie skrypt Pirate Guild to tam jest takie urządzonko, co automatycznie skanuje astoroidy

Nie, w gildiach Cycrowa nie ma pirackiej. Jest to osobny skrypt. Zobacz do teamtu "X3 - spolszczenia do skryptów" w dziale skrypty i mody, pozycja 4. Tylko na razie jest tam jeszcze spolszczenie do wersji 0.72, co spowoduje readtexty. Jeśli chcesz spolszczenie to proszę:

http://hotfile.com/dl/26174339/5cd3ffe/488513.xml.html

Naprawiłem 😛 Dzięki wielkie ;] Problem nie leży przypadkiem w Tym iż spolszczenie jest 0.72 a Skrypt jest 0.95 ?

Teraz znowu mi się takie readtexty pokazują znowu 😎 A było tak dobrze te kilka minut ;]

w Stacjach zaopatrzenia

Readtext17-11123

Readtext17-11523

Readtext17-12593

Oraz w Ustawieniach Sztucznej Inteligencji

Readtext7556-1

Readtext8820-10

Nie jest to wina instalacji Stevio Weapons dealer

Poczekaj, zaraz sprawdzę, ale nie są to readtexty od gildii piratów. A to, że spolszczenie jest od 0.72 to właśnie powodowało readtexty, bo zaszły spore zmiany w pliku 8513, ale dałem Ci poprawiony. A ten drugi, jak już wspomniałem był spowodowany, tym, że autor skryptu zapomniał zmienić ID. Przy okazji dostrzegłem w tym pliku jedną nową linijkę, którą musiałem przeoczyć. Poprawiony masz w maoim poprzednim poście. 😛

PS. od weapons dealer nie, tam jest 7150,

Sprawdź, jaki każdy twój skrypt ma plik tekstowy i szukaj w nich tych numerów readtextów (pomijając oczywiście początkową liczbę 44/4B) Jeśli będą miały na początku 44 to zmień na 48.

Cytat

w Stacjach zaopatrzenia

Readtext17-11123

Readtext17-11523

Readtext17-12593

Co do tych, to nie mam pojęcia, ale raczej nie od jakiegoś skryptu.

8820-10 - Heavy Assault Technology

7556-1 Insurence Contract

Obydwa naprawione ..

Pozostaje tylko odnaleźć problemowe

Readtext17-11123

Readtext17-11523

Readtext17-12593

Znalazłem o Tych Readtextach tutaj Readtexty Jednak mój angielski i do tego Google translate zrobiły z tego taką papkę, że zrozumieć tego w żaden sposób nie idzie.

A te readtexty 17-xxxx to gdzie masz? Czasem nie w Weapons Dealer Stevia?

Jeśli tak to się nie przejmuj, tam można kupić wszystko, nawet takie urządzenia, których nie masz bo nie instalowałeś dodających ich skryptów. Wtedy właśnie u Stevia będziesz miał zamiast nazw tych urządzeń readtexty.

Mapa Scorpa widzi bez problemów Weapons Dealera, naciśnij F3 i w oknie Galaxy names wpisz Stevio, pojawi ci się Stevio Argoni Weapons Co. Rozwiń listę i wybierz stację Stevia rasy, której chcesz znaleźć.