Skocz do zawartości


housik

Rejestracja: 13 sie 2008
Poza forum Ostatnio: wrz 12 2017 21:15

Moje posty

W temacie: Egosoft zapowiada streaming z prezentacji X4!

12 wrzesień 2017 - 19:29

A co z wykorzystaniem wielowątkowych procesorów. Wiadomo świat X3 z czasem w grze miał coraz więcej do liczenia. Teraz mamy tyle rdzeni w procesorach, może czas w końcu skończyć z tym ograniczeniem ?

W temacie: Polskie wydanie

12 wrzesień 2017 - 19:26

Gry X to zawsze była nisza. To czy jakiś nasz wydawca zainteresuje się, zależy od przyjęcia na zachodzie X4. Tak przy okazji ile mogłoby kosztować spolszczenie gry (teksty), może prościej byłoby zebrać się jako społeczność, niż czekać na polskiego wydawce.

W temacie: X4 - Pierwsze spotkanie

27 sierpień 2017 - 13:15

czyli wszystko wskazuje że akcja będzie się toczyć gdzieś przed seria x3 ? Osobiście wolałbym iść do przodu, nie można ciągle grać "myśliwcami z II wojny światowej" ;)

W temacie: X4 - Pierwsze spotkanie

26 sierpień 2017 - 08:37

X4 Announcement Presentation live on Twitch


X-Con 2017


X-Con 2017 takes place at EGOSOFT HQ on the 26th of August and will be streamed here on Twitch!
The start time is 15:00 CEST (13:00 GMT/UTC, 14:00 BST)
As well as a live feed of the event, you can expect to see the presentation of our upcoming game, X4.
We'll be looking to answer questions from attendees and from Twitch chat.


https://www.twitch.tv/egosoftofficial

Live on: Saturday 26th 15:00 CEST, 1PM GMT, 9AM EDT

W temacie: X4 - Pierwsze spotkanie

02 sierpień 2017 - 12:58

No mogliby coś pokazać, choć pewnie jeżeli im się uda to może gra będzie na gwiazdkę 2019 ;). Ja liczę na wersje PC, ale w dobie konsol na AMD, to pewnie przygotowanie wersji pod te konsole nie powinno być skomplikowane.