[SKRYPT] Ekonomiczny Handlowiec
Rozpoczęty przez marko22, sty 17 2010 12:53
54 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12 kwiecień 2012 - 18:25
No, tego się nie spodziewałem. Yacek jak zwykle wymiata hardcorowym poziomem pomocniczości
Wielkie dzięki. Pomyliło mi się, biblioteki mam, brakuje mi tylko Basic Salary, powód ten sam - pliki pck. Ale boje się nadużywać twojej pomocy...
X3TC 3.2 + skrypty
Napisano 12 kwiecień 2012 - 18:43
Na Mamucie jet zaktualizowane spolszczenie skryptu. Aktualizacja spolszczenia biblioteki nie jest wymagana, w tekście nie ma zmian. Poprawiłem jednak numerki wersji, aby nie zmyliło to kogoś.
Pliki .pck to zwykłe archiwum, wystarczy zmienić rozszerzenie na .zip i wypakować programem archiwizującym.
W pliku .pck znajduje się się plik tekstowy, ale bez rozszerzenie, po wypakowaniu i dodaniu rozszerzenia (.xml) można edytować go jak każdy inny plik tekstowy.
Pliki .pck to zwykłe archiwum, wystarczy zmienić rozszerzenie na .zip i wypakować programem archiwizującym.
W pliku .pck znajduje się się plik tekstowy, ale bez rozszerzenie, po wypakowaniu i dodaniu rozszerzenia (.xml) można edytować go jak każdy inny plik tekstowy.
Napisano 12 kwiecień 2012 - 18:50
Muahahaha. Dzięki Yacek. Rozumiem, że ta operacja działa też w drugą stronę, tak?
X3TC 3.2 + skrypty
Napisano 12 kwiecień 2012 - 19:00
Tak. Tylko po co? Wystarczy plik tekstowy (odpowiednio nazwany - XXXX-LYYY.xml gdie XXXX to numer strony kodowej, czyli numer pliku, a YYY to kod języka - PL to 048 itp.) wrzucić do katalogu t i po sprawie.
Napisano 12 kwiecień 2012 - 19:03
Aha. Tyle mi do szczęścia starczy. Dzięki raz jeszcze
X3TC 3.2 + skrypty
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych