Yacek napisał:
Ja mam Xtreme. Kilka razy miałem już i 5-6 Q na raz w sektorze Ocean of Fantasy. W tamtych okolicach praktycznie zawsze jest min. 2 Q. Czasem innych statków nie ma w sektorach, ale jak tylko Q polecą dalej natychmiast się zjawiają. Stacji natomiast jakoś żadnej nie zniszczyły te konwoje.
Z sektora 472 co jakiś czas wylatują większe konwoje prowadzone przez J lub K. Lecą albo przez sektory Splitów i Boronów do sektorów Xenków za Menelaus Paradise, albo przez sektory Argońskie do sektorów Terran.
Z sektora 472 co jakiś czas wylatują większe konwoje prowadzone przez J lub K. Lecą albo przez sektory Splitów i Boronów do sektorów Xenków za Menelaus Paradise, albo przez sektory Argońskie do sektorów Terran.
K i J przy Xtreme u siebie nie spotykałem. Może dlatego, że używam CModa ? Pisałeś chyba w jakimś temacie, że ogranicza ilość przeciwników.
Teraz gram z Hard, bo to nowa gra z fabułą i bałem się (może niepotrzebnie?), że Xtreme w jakiś sposób namiesza i niektóre misje będą nie do przejścia przy tak dużej ilości przeciwników