Skocz do zawartości

- - - - -

HYPERION w TC

• Nie możesz odpowiedzieć
96 odpowiedzi w tym temacie

#91 Samotny

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 111 postów
  • LokalizacjaOmicron Lyrae
  • Rasa: Argon
  • Gram w: X3: Terran Conflict

Napisano 23 styczeń 2012 - 18:54

Nie wiem jak u Was, ale u mnie w czystej grze (3.2) a nawet 3.1.1 Hyperion Zwiadowca jest do kupienia w stoczni w Paranid Prime :) Kosztuje ponad 40baniek (screen w załączniku z mapy scoorpa).

Załączone pliki

live long and prosper ...
http://www.x3tc.tk - Strona o grze X3: Terran Conflict

#92 Yacek

Komandor

• Gwardia
  • 7590 postów
  • LokalizacjaKraków
  • Rasa: Nieznana

Napisano 23 styczeń 2012 - 19:10

Chyba jednak nie masz tak do końca czystej gry. Uruchomiłem czysta grę (tylko zainstalowana mapa scorpa) i nie ma Hyperiona nigdzie w stoczniach.
Masz też w stocznie Agamemnona.
Zobacz do katalogu director czy nie masz tam czasem mojego skryptu dodającego statki do stoczni :)

#93 Samotny

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 111 postów
  • LokalizacjaOmicron Lyrae

Napisano 23 styczeń 2012 - 23:50

Na 100% nie mam, niedawno robiłem reinstall gry (format dysku) wrzuciłem tylko skrypty z mapy scoorpa, Twoje spolszczenie do mapy (plik 3577-L048_7wab2) , zainstałowałem bonuspack dla TC ze strony ego + skrypt bounce. Mam skończone fabuyły: Terran, Final Furry, Gonerów, jestem w Trakcie New Home (zbieram 56baniek bo muszę zapłacić za coś nie pamiętam już za co :)) i w międzyczasie robię Boborńską HUB. Też się zdziwiłem, bo hypcio pojawił mi się po zainstalowaniu bodaj patcha 3.0. Ach zapomniałem dodać że próbowałem go kilka razy tam przechwycić ale zawsze z marnym skutkiem :/

EDIT: Hmm kiedyś chyba instalowałem shipyard żeby sprawdzić czy mogę kupić, ale chyba nie zapisywałem gry i wyrzuciłem skrypt. Teraz na pewno mam czystą grę, czy to możliwe że zapisały mi się na save dane ze skryptu i teraz z automatu mam ten statek? :) Czy to przeszkadza w grze lub mogę spodziewać się jakiś problemów.
live long and prosper ...
http://www.x3tc.tk - Strona o grze X3: Terran Conflict

#94 Yacek

Komandor

• Gwardia
  • 7590 postów
  • LokalizacjaKraków

Napisano 24 styczeń 2012 - 03:27

Wyświetl postUżytkownik Samotny dnia 23 styczeń 2012 - 23:50 napisał

EDIT: Hmm kiedyś chyba instalowałem shipyard żeby sprawdzić czy mogę kupić, ale chyba nie zapisywałem gry i wyrzuciłem skrypt. Teraz na pewno mam czystą grę, czy to możliwe że zapisały mi się na save dane ze skryptu i teraz z automatu mam ten statek? :) Czy to przeszkadza w grze lub mogę spodziewać się jakiś problemów.

Uruchom nowa grę, wyeksportuj dane do mapy Scorpa, sprawdź. Jeśli nie masz żadnego skryptu, statku nie będziesz miał w stoczni.

W niczym to nie przeszkadza. Statek dodany do stoczni i tyle, możesz grać spokojnie.

#95 Gwain

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 57 postów

Napisano 30 styczeń 2012 - 09:54

Zainstalowałem skrypt OTAS Shipyard i Hyperion Zwiadowca pojawił się w stoczni za ok 40mln :-) ale to nie jest wersja M7 a M6 :-) Być może latają jeszcze wersje M7 :-)
Statek bajka, wyposażony i już nim latam :-)

#96 Yacek

Komandor

• Gwardia
  • 7590 postów
  • LokalizacjaKraków

Napisano 30 styczeń 2012 - 12:04

Wyświetl postUżytkownik Gwain dnia 30 styczeń 2012 - 09:54 napisał

Zainstalowałem skrypt OTAS Shipyard i Hyperion Zwiadowca pojawił się w stoczni za ok 40mln :-) ale to nie jest wersja M7 a M6 :-) Być może latają jeszcze wersje M7 :-)
Statek bajka, wyposażony i już nim latam :-)

Przeczytaj uważnie i ze zrozumieniem pierwszy post.

#97 Gwain

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 57 postów

Napisano 30 styczeń 2012 - 13:56

Yacek sorry masz rację nie doczytałem :-)
Pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych