Skocz do zawartości


- - - - -

Problem z logowaniem do serwisu/forum Egosoft


3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Prowler

    Porucznik

  • Przyjaciele
  • PipPipPipPipPip
  • 1438 postów
  • Rasa: Nieznana
  • Gram w: X3: Reunion, X3: Terran Conflict

Napisano 23 grudzień 2016 - 08:37

Możecie się normalnie zalogować w serwisie Egosoft ? Chciałem ściągnąć non-steam exe do AP, ale przy logowaniu użytkownika wywala jakiś błąd CBACK CrackerTracker i klapa. Myślałem, że to chwilowe, ale od paru dni to samo i nie wiem czy to coś u mnie, czy u nich nie tak.

Testowałem na dwóch różnych przeglądarkach, ale ni chu chu.

Załączone pliki



#2 Riess

    Admirał Floty

  • Admiralicja
  • 201 postów
  • LokalizacjaWrocław
  • Rasa: Ziemianin
  • Gram w: X2: The Threat, X3: Reunion

Napisano 23 grudzień 2016 - 15:29

Aplikacja która jest uruchomiona na serwerze nie ma odpowiednich uprawnień aby móc poprawnie działać. Na moje to błąd który warto byłoby zgłosić komuś z Ego.

#3 Sorkvild

    Kapitan

  • Przyjaciele
  • PipPipPipPipPip
  • 1371 postów
  • Rasa: Argon
  • Gram w: X2: The Threat, X3: Reunion, X3: Terran Conflict, X3: Albion Prelude

Napisano 24 grudzień 2016 - 12:21

W sumie od kilku dni logowałem się z kilku urządzeń i nie stwierdziłem żadnych problemów. Wyczyść cache przeglądarki i spróbuj ponownie jak co

#4 Prowler

    Porucznik

  • Przyjaciele
  • PipPipPipPipPip
  • 1438 postów
  • Rasa: Nieznana
  • Gram w: X3: Reunion, X3: Terran Conflict

Napisano 24 grudzień 2016 - 20:31

Dzięki. Czyszczenie cache nie pomagało, zresztą jak pisałem próbowałem z różnych przeglądarek na różnych urządzeniach.

Jakimś cudem pomógł reset hasła.





Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych