klasa- Inżynier
nik- Awaria.
lv- 50
W party raźniej.

Star Trek Online (f2p MMO)
Rozpoczęty przez Kane_Edain, cze 11 2014 06:48
STO Star Trek Online MMO f2p free kosmiczne
16 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29 czerwiec 2014 - 02:38
Napisano 30 czerwiec 2014 - 06:30
Użytkownik facemob dnia 28 czerwiec 2014 - 16:33 napisał
MAm problem. Zainstalowałem ARC ale jak klikam w nim LAUNCH nic się nie dzieje :/
Pytanie bardziej do Reva chyba, gra dłużej.... ale: ARC to w sumie taki portal, spod którego można odpalać gry obsługiwane przez ArcGames, w tym STO. Powinieneś mieć po pierwsze konto ARC (logowanie przy uruchomieniu), po drugie zainstalowane STO (pojawi się w library - plus aktywny przycisk "play"). Po kliknięciu "play" odpali się starter STO, sprawdzi połączenie z serwerem i patche, a na koniec wyświetli klawisz "Engage". Przynajmniej tak to jest u mnie. Wniosek: albo komp nie spełnia wszystkich wymagań, albo nie masz konta ARC (jeszcze). Sorry, tylko na tyle pomysłów wpadłem - za krótko gram jeszcze....
Napisano 30 czerwiec 2014 - 07:38
Szczerze mówiąc to ja też nie mam zbytnio pomysłów o co może chodzić. Może faktycznie masz za słabego kompa. Sorry, że nie mam jak ci pomóc

Napisano 30 czerwiec 2014 - 20:15
Komp spełnia wymagania. Po prostu jest konflikt ustawień i nie pojawia sie play.
Miałem to już nieraz. jak sobie przypomnę co kolidowało, dam znać.
Miałem to już nieraz. jak sobie przypomnę co kolidowało, dam znać.
Napisano 01 lipiec 2014 - 11:35
Zwykle w takich przypadkach pomaga opcja 'repair' dostępna z poziomu launchera. Jeśli po tym nie zacznie działać to trzeba poszperać/zapytać na oficjalnym forum gry.
Napisano 01 lipiec 2014 - 19:43
Pamiętam ze to było związane z ActiveX.
Musiałem obniżyć/zresetować poziom w opcjach internetowych.
Musiałem obniżyć/zresetować poziom w opcjach internetowych.
#17 Minifir(Gość)
Napisano 15 październik 2014 - 13:04
Witajcie, czy ktoś z forum jeszcze gra w tą grę? Może ktoś chciał by zacząć? Szukam osób do wspólnego grania

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych