Jak w temacie .
Opisze wam jak to się stało .
Włanczam kopa i włączam internet . Wszystkie pliki nadal są świadczy o tym obecność ikon plików na monitorze . Chwile pacze na komixxy i postanawiam włączyć X3 wracam na pulpit i wielkie zdziwienie zniknęły ikony mych gier . włączam mój komputer pacze na plik z grami i wielki zdziwienie niema go w ogóle nic nie ma pilku o nazwie gry pacze przeglądam wszystkie możliwe katalogi i ... nic wpadam normalnie w rozpacz zostały mi tylko dwie gry Battlefield bad company i gothic 2 nk nie wiem co robić . Pomóżcie
zanikanie plików na moim komputerze
Rozpoczęty przez chak510, lut 12 2012 17:06
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12 luty 2012 - 17:06
Napisano 12 luty 2012 - 17:09
Może patrz uważniej.
Napisano 12 luty 2012 - 17:12
sory za to ale się tak przyzwyczaiłem ale w ogóle nie ma trzeci raz już sprawdzam
Napisano 12 luty 2012 - 17:20
Dobrze jest mieć kopię najważniejszych danych na dysku zewnętrznym. Polecam.
Co do problemu zakładam oczywiście,że z kompa korzystasz sam? Tzn. może ktoś ci grzebał w twoich danych po prostu.
Co do problemu zakładam oczywiście,że z kompa korzystasz sam? Tzn. może ktoś ci grzebał w twoich danych po prostu.
Napisano 12 luty 2012 - 17:21
Tak sam żadna sieć domowa tylko jeden komp
Napisano 12 luty 2012 - 21:50
Polecam Gruntowny skan dysku antywirusem np. avast/ norton/ kaspersky oraz programem typu SpyBot. A jeśli po tym nadal będzie się dziać to samo, to tylko format. Możliwe, że masz na dysku różne paści więc wiesz...
Napisano 13 luty 2012 - 08:32
Może masz rację może to craker
Napisano 13 luty 2012 - 15:02
Jak przeczytałem o twoim problemie to od razu mi to na myśl przyszło, bo umówmy się, pliki same z siebie nie znikają z dysku
a Ty raczej sklerozy nie masz, prawda??
Życzę sukcesu w skanowaniu vel formatowaniu. Mała rada, jeśli zamierzasz przenieść część plików na dysk po formacie to je wcześniej przeskanuj zanim je wgrasz na CD/ DVD czy Pendriva
Napisano 27 luty 2012 - 23:05
równie dobrze znikanie kolejnych plików może być związane z uszkodzeniami kolejnych sektorów dyskowych. Sprawdź SMART danego dysku. Czy nie ma sektorów relokowanych lub nie do naprawienia i ewentualnie ilu jest kandydatów na kolejne uszkodzone sektory.
Przyjaciel Boga i wróg całego świata.
Per Aspera Ad Astra.
"It's like a finger pointing at the moon. Do not concentrate on the finger or You will miss all that heavenly glory"
<!-- m -->http://img25.imagesh...eztytuussgx.png<!-- m --> ;]
Per Aspera Ad Astra.
"It's like a finger pointing at the moon. Do not concentrate on the finger or You will miss all that heavenly glory"
<!-- m -->http://img25.imagesh...eztytuussgx.png<!-- m --> ;]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych