Skocz do zawartości

Nowy sektor...nowa możliwość?

• Nie możesz odpowiedzieć
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 BetonowaAnakonda

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 41 postów
  • LokalizacjaGdynia
  • Rasa: Argon
  • Gram w: X3: Terran Conflict

Napisano 01 luty 2012 - 09:14

Witam. Na pewno większość graczy którzy zjedli zęby na tej serii gier wiedzą już o tym dawno temu ale postanowiłem podzielić się tym znaleziskiem z innymi. A oto co odkryłem:
W poszukiwaniu jakichś starć Terran z Argonami udałem się do pykającego na czerwono sektora Elysium of Light. Ku mojemu zdziwieniu była tam nowa brama. Brama?-pomyślałem-
Nigdy wcześniej nie widziałem w tym sektorze żadnego dodatkowego narzędzia skokowego. No nic...wlatuję. Harmony of Perpetiuity (jakoś tak nazywał się ten sektor). Już miałem sobie pójść(heh odlecieć :P )bo byłem zawiedziony co tam znalazłem. A były to: jedna Przędzalnia, parę asteroid w czym jedna z nich miała tylko 20% krzemu. Jeszcze tylko zerknąłem na opis sektora:
Właściciel: Gonerzy
Populacje :ble ble ble
I nagle... O ZŁOTY KREDYCIE! Nasłonecznienie wynosi 450%! To oznacza zyssssski! Już kombinuję co by tu wybudować a może wy podzielicie się swoim zdaniem na ten temat lub coś poradzicie? Takiej mocy słońca jeszcze chyba nie było. Ciekawe. Zapraszam do komentowania

#2 Volvez

Pilot myśliwski

• Przyjaciele
  • PipPipPipPip
  • 400 postów
  • LokalizacjaHic sunt leones
  • Rasa: Nieznana
  • Gram w: X3: Reunion, X3: Terran Conflict

Napisano 01 luty 2012 - 15:05

A jakie było nasłonecznienie w Elena's Beacon (czy jakoś tak) ? Chyba podobne.
"A już niedługo... zdobędę taką ilość PonyGifów, że będę ich używać zamiast emotikonów.. Muahahahaha"
Few weeks later "zaczyna się.. hahaha ".

#3 Yacek

Komandor

• Gwardia
  • 7590 postów
  • LokalizacjaKraków
  • Rasa: Nieznana

Napisano 01 luty 2012 - 15:32

Wyświetl postUżytkownik Volvez dnia 01 luty 2012 - 15:05 napisał

A jakie było nasłonecznienie w Elena's Beacon (czy jakoś tak) ? Chyba podobne.

Akeela's Beacon - 400%

Nowy sektor Harmony of Perpetuity dodał patch 3.1.1 dla wersji Steamowej TC, wraz mini fabułą Sun Place.

#4 BetonowaAnakonda

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 41 postów
  • LokalizacjaGdynia
  • Rasa: Argon

Napisano 01 luty 2012 - 20:10

Aha no ale nie wydaje ci sie że ta brama jest taka bardziej widoczna? Bo ja nie widziałem jej wcześniej nawet w najnowszym patchu.
Edit: A zbudowałeś tam coś?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych