Ktoś z was próbował coś w tym zaprojektować na poważnie? Tak właściwie to dopiero ostatnio postanowiłem zajrzeć do tego edytora. Mam pytanie, stacje i statki które rozmieszczę na początku będą później się respawnowac czy nie?
Edytor galaktyki
Rozpoczęty przez Kapitan, sty 09 2012 11:53
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 styczeń 2012 - 11:53
Napisano 18 styczeń 2012 - 19:54
jeśli się nie mylę to będą się respawnować . Skąd o tym wiem stąd że rozwaliłem boronom fabrykę ( zemsta za kompleks ) . Oczywiście tylko pirackie habbity się nie spawnują (chyba)
Napisano 24 styczeń 2012 - 12:22
Chodzi mi o to czy statki i stacje npc które rozmieszczę w edytorze własnoręcznie będą sie później respawnowac na nowej mapie. Wcześniej nie mogłem ale teraz sam wejdę i sprawdzę to.
Napisano 24 styczeń 2012 - 12:42
Respawn polega na tym, ze gra co kilka godzin czasu gry (6-12) porównuje stan systemów zapisany w pliku sav z plikiem galaktyki. To czego niema w pliku sav (stacji, doków itp) zostaje ponownie dodane do pliku sav, czyli stacje się respawnują.
Jeśli wprowadzisz zmiany w pliku galaktyki (dodasz nowe stacje itp) to też będą respawnowane.
Jeśli wprowadzisz zmiany w pliku galaktyki (dodasz nowe stacje itp) to też będą respawnowane.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych