Musisz mieć wersję Steamową TC. Mając wersje pudełkową TC rejestrujesz ją na Steamie i pobierasz za darmo wersję Steamową TC, potem kupujesz AP i pobierasz.
38 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17 luty 2012 - 18:20
Można pobrać,albo zainstalować w katalogu ,w którym steam instaluje pobrane gry.Dużo szybszy sposób
Napisano 17 luty 2012 - 19:00
Jesteś pewien że Steam zaakceptuje wersję DVD TC w swoim katalogu i będzie ją traktował jak wersję Steamową? Różnią się one plikiem X3TC.exe.
Napisano 17 luty 2012 - 20:39
Sam tak robię.Steam dogrywa,ewentualnie "poprawia" tylko jakieś pliki.Oczywiście trzeba potem zmienić z 44 na 48 w lang.dat.Jak dla mnie jest to dużo szybsza metoda niż ściąganie.
Napisano 18 luty 2012 - 14:33
Dobrze wiedzieć. Sam robiłem odwrotnie. To znaczy kopiowałem wersję Steam do innego katalogu, instalowałem najnowszego patcha dla wersji DVD (który zmieniał również plik exe z wersji Steam na wersję DVD) i miałem szybko czystą instalkę. Teraz czekam na patch 2.0 dla AP, aby zrobić to samo.
Napisano 18 luty 2012 - 18:01
Dla ścisłości.Po zainstalowaniu w katalogu Steam,grę trzeba pobrać.Ale jak pisałem powyżej,Steam tylko nadpisuje niektóre pliki do swojej wersji
Napisano 24 luty 2012 - 20:43
Dzięki za odpowiedz, jutro sprawdę.
Napisano 29 kwiecień 2012 - 20:16
Nie chcę robić syfu na forum, dlatego spytam tutaj. Mam problem, niby mały, jednakże denerwujący. Podczas gry cały czas w górnym prawym rogu miga mi okienko z windowsa, pojawi się na ułamek sekundy raz na 15 sekund. Poza AP brak włączonych jakichkolwiek aplikacji czy folderów. Miał już ktoś podobnie ? Wie ktoś jak można sobie z tym poradzić ? Moje zdenerwowanie jest wprost proporcjonalne do czasu gry. Z góry dzięki
Napisano 29 kwiecień 2012 - 20:48
Ale co to ma do FAQ?
Mas zapewne jakiś proces uruchomiony w tle. Sprawdź menedżera zadań.
Mas zapewne jakiś proces uruchomiony w tle. Sprawdź menedżera zadań.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych