Mam takie pytanie: Jaki zasięg statków, można uznać za optymalny?
Z nudy oglądałem opisy projektowania statków na głównej stronie gry, tam obejrzałem projektowanie starshipa i co widzę: statek z napędem czarnodziurowym i zasięgiem 4 dni... dla mnie te 2 stwierdzenia występujące razem to oksymoron...
Shore of Hazeron MMO na skalę jakiej jeszcze świat nie widział.
Rozpoczęty przez Andrew, lis 24 2011 12:05
176 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 luty 2012 - 16:35
Spoiler
Napisano 26 luty 2012 - 20:24
why? W cztery dni z napędem Wh dolecisz daleko. Bez Wh może uda ci się dolecieć do innego układu.
"A już niedługo... zdobędę taką ilość PonyGifów, że będę ich używać zamiast emotikonów.. Muahahahaha"
Few weeks later "zaczyna się.. hahaha ".
Napisano 26 luty 2012 - 21:07
Dlatego pytam, dla mnie zasięg optymalny to 20 dni, a i tak jest tylko 1 klasa statków z takim zasięgiem, pozostałe mają większy...
Dzięki temu w przyszłości nie będą obujczał konstrukcjii gigantycznymi, critochłonnymi zbiornikami
Dzięki temu w przyszłości nie będą obujczał konstrukcjii gigantycznymi, critochłonnymi zbiornikami
Spoiler
Napisano 27 luty 2012 - 15:13
Optymalny to tak moze z ponad 5 dni. Tankuj a nic ci nie będzie
"A już niedługo... zdobędę taką ilość PonyGifów, że będę ich używać zamiast emotikonów.. Muahahahaha"
Napisano 05 marzec 2012 - 17:57
Chłopaki coś się zmieniło od czasu gdy mnie nie było w grze może trochę grafikę poprawili albo coś fajnego dodali >???
X3:TC 3.0 ,X3:R 2.5
AMD Phenom II x3 720 BE, 2x2GB Ram Kingstone 1333MHZ, gf8800gt. Win 7 64bit.
AMD Phenom II x3 720 BE, 2x2GB Ram Kingstone 1333MHZ, gf8800gt. Win 7 64bit.
Napisano 05 marzec 2012 - 20:15
Chyba nie ale nie gram za często.
Napisano 25 marzec 2012 - 21:42
Uwaga uwaga..
Oddam imperium w dobre ręce.
Kto chce niech pisze na PW. jeśli w ciągu tygodnia nie dostanę odpowiedzi. ogłoszę publiczny przetarg na forum tej gry..
Oddam imperium w dobre ręce.
Kto chce niech pisze na PW. jeśli w ciągu tygodnia nie dostanę odpowiedzi. ogłoszę publiczny przetarg na forum tej gry..
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych