Mam problem.
Zainstalowałem parę statków z XTM w stoczniach pojawiły się od razu ale żeby gdzieś sobie latały ot tak to ich nie ma. Czy trzeba poczekać aby się pojawiły? Szukałem ich też mapą Skorpa"Find ships in galaxy" ale niema tam ich ani M3 ani M7 pusto tylko te z podstawki.
Brak statków
Rozpoczęty przez Chaotic, sie 05 2011 18:07
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05 sierpień 2011 - 18:07
Napisano 05 sierpień 2011 - 18:11
Jak i w jakim formacie je instalowałeś?
Jeśli jako .spk dodałeś pojedyncze statki do gry, to nie ma szans aby latały używane przez NPC. Statki takie są tylko do kupienia w stoczniach dla gracza. Jeśli chcesz zobaczyć statki z XTM-a w użyciu przez pilotów NPC, zainstaluj XTM-a.
Jeśli jako .spk dodałeś pojedyncze statki do gry, to nie ma szans aby latały używane przez NPC. Statki takie są tylko do kupienia w stoczniach dla gracza. Jeśli chcesz zobaczyć statki z XTM-a w użyciu przez pilotów NPC, zainstaluj XTM-a.
Napisano 05 sierpień 2011 - 18:26
Najpierw je wyciągnąłem z moda a potem zainstalowałem jako .xsp przez Plugina cycrowa
Napisano 05 sierpień 2011 - 20:00
Z ciekawości uruchomiłem nową grę i jakoś pojawiła się Kea i Skate ale M7 już nie było.
Napisano 05 sierpień 2011 - 20:06
Wszystko zależy od pliku Jobs. Cześć statków jakie pojawiają się w grze nie ma sprecyzowanego modelu tylko klasę (np. M3), wtedy NPC będą używać wszystkich dostępnych w grze modeli statków tej klasy, w tym dodanych.
Również edytując statek w formacie .spk, można zdefiniować czy mają go używać piloci NPC.
Niemniej jednak polecałbym instalację XTM-a.
Również edytując statek w formacie .spk, można zdefiniować czy mają go używać piloci NPC.
Niemniej jednak polecałbym instalację XTM-a.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych