Skocz do zawartości

- - - - -

Statki ATF - gdzie kupić?

• Nie możesz odpowiedzieć
115 odpowiedzi w tym temacie

#111 Tezeth

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 70 postów

Napisano 30 czerwiec 2011 - 19:59

Kolejny problem, po zainstalowaniu skryptu ATF_Shipyard_v.3 siły ATF RRF atakują mnie, odinstalowałem skrypt i w dalszym ciągu mam je na czerwono na radarze. Zainstalowałem wersje Shipyardu 6 i nic nie pomogło :) hmm może skopiuje jeszcze raz skrypt RRF do folderu T.

#112 Tezeth

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 70 postów

Napisano 30 czerwiec 2011 - 20:19

dalej nic... ale dziwne bo nie wszystkie statki RRF z ATF-u mam na czerwono... troche mnie to drażni bo nie dadzą pograć :) jakieś wskazówki ?

sorry za spam ale już wiem jak to najprościej zrobić. Trzeba wejść w opcje, sterowanie, interfejs, tam przypisać jakiś klawisz dla Interfejsu RRF. Następnie wejść w ten interfejs, dać na dyplomacje i "napraw stosunki", potem trzeba wybrać okręt który nie daje nam żyć i trzeba mu zapłacić daninę :) żeby nas nie gonił :)

#113 Volvez

Pilot myśliwski

• Przyjaciele
  • PipPipPipPip
  • 400 postów
  • LokalizacjaHic sunt leones
  • Rasa: Nieznana
  • Gram w: X3: Reunion, X3: Terran Conflict

Napisano 30 czerwiec 2011 - 20:41

Sprawdź czy w ustawieniach statku lub globalnych nie masz ustawionych ATF jako wrogów.
Ten skrypt powodował wzrost repki u ATF do maksimum, może coś źle zrobiłeś.
"A już niedługo... zdobędę taką ilość PonyGifów, że będę ich używać zamiast emotikonów.. Muahahahaha"
Few weeks later "zaczyna się.. hahaha ".

#114 Tezeth

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 70 postów

Napisano 30 czerwiec 2011 - 20:47

Też mnie to dziwi. Mam reputacje na 10... żadnego statku ATF nie uszkodziłem. Nawet jak wchodze na interfejs RRF i daje żeby naprawić relacje między jednostką to ona dalej atakuje mojego świeżo zakupionego Vidara, mimo to że mam ją już na niebiesko. Natomiast mnie nie atakują, tzn moj statek który nie pochodzi ze stoczni ATF-u....

#115 Yacek

Komandor

• Gwardia
  • 7590 postów
  • LokalizacjaKraków
  • Rasa: Nieznana
  • Gram w: X3: Terran Conflict

Napisano 01 lipiec 2011 - 03:19

Problem jak i jego rozwiązanie znajduje się już w tym temacie.

#116 Tezeth

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 70 postów

Napisano 01 lipiec 2011 - 07:23

Nie było. Problem był w tym że zainstalowałem skrypt mając włączoną grę... coś musiało się źle wczytać, bo niby reputacje u ATF miałem 10 ale tak na prawdę była na tyle niska że nie mogłem latać po księżycu. Więc usunęłem skrypt, dałem Load sprzed zainstalowania skryptu, potem zainstalowałem ten co Ty mi podałeś. I wszystko jest ok, ATF Shipyard na księżycu, reputacja nie zmieniona. Tylko chyba coś namieszałem z grą bo coś za często mi się wiesz :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych