Leć na planetę. Na mapie sektora będzie oznaczona jak zwykły DOK.
Fabuły TOTT - problemy
Rozpoczęty przez sztamka, mar 15 2011 09:53
55 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 27 grudzień 2011 - 15:55
Napisano 27 grudzień 2011 - 16:17
Szukam i nie widzę, nie pokazuje się żaden dok są tylko akwaria, kopalnie, elektorwnie i jeden splicki port handlowy, prócz tego kupa asteroid, na mapie scorpa tez nic nie pokazuje
Napisano 27 grudzień 2011 - 17:04
Rozglądnij się po sektorze (z kokpitu), znajdź planetę, leć w jej stronę.
Napisano 28 grudzień 2011 - 10:18
Dzięki Yacku za podpowiedź, udało mi się w końcu lecąc w kierunku na planetę, niestety kolejna misja jest związana z bramą która znajduje się w Nomad's Way, gdzie każą mi lecieć. Doleciałem i znalazłem nawet bramę skokową ale nic się dalej nie dzieje, czy coś tutaj trzeba jeszcze zrobić?
Napisano 28 grudzień 2011 - 16:04
Użytkownik Cosmo dnia 28 grudzień 2011 - 10:18 napisał
Dzięki Yacku za podpowiedź, udało mi się w końcu lecąc w kierunku na planetę, niestety kolejna misja jest związana z bramą która znajduje się w Nomad's Way, gdzie każą mi lecieć. Doleciałem i znalazłem nawet bramę skokową ale nic się dalej nie dzieje, czy coś tutaj trzeba jeszcze zrobić?
Dawno już w ten mod nie grałem, ale też miałem z tym problem. Po prostu zmieniłem statek, a to trzeba lecieć z tym naukowcem na pokładzie. Sprawdź czy czasem w shutlu nie masz pasażera
Napisano 28 grudzień 2011 - 17:14
No dzięki dzięki. Faktycznie w shuttle siedział gość, potem trzeb było podlecieć do świątyni gonerów, tam dalej akcja poleciała..!!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych