Skocz do zawartości

- - - - -

X3 TC M7 Argoński Gryf

• Nie możesz odpowiedzieć
74 odpowiedzi w tym temacie

#71 Samotny

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 111 postów
  • LokalizacjaOmicron Lyrae
  • Rasa: Argon
  • Gram w: X3: Terran Conflict

Napisano 22 grudzień 2010 - 23:23

Icek wyluzuj trochę.... idź wypij piwko, kup prezenty, zabaw się z jakąś panienką lub nie wiem co jeszcze...

Nie będę orał całego tematu (8stron) gdzie na pierwszych rozwodzicie się gdzie zdobyć Gryfa itd... a ja pytam o UZBROJENIE! Nie wiem czy czytasz uważnie to co piszę... jakie mam uzbrojenie i jaką stroną się wspierałem podczas szukania co by tu do niego wpiąć. To jest wolnosłowne forum czy totalitarne?

PS nie uważaj się za mega guru i nie traktuj kogoś z góry... jeśli nie wiesz co i gdzie sprawdzałem ok?
live long and prosper ...
http://www.x3tc.tk - Strona o grze X3: Terran Conflict

#72 Volvez

Pilot myśliwski

• Przyjaciele
  • PipPipPipPip
  • 400 postów
  • LokalizacjaHic sunt leones
  • Rasa: Nieznana
  • Gram w: X3: Reunion, X3: Terran Conflict

Napisano 23 grudzień 2010 - 10:35

Ja przeczytałem całe forum o Gryfie. Nie rozumiem czemu nie możesz też tego zrobić?
"A już niedługo... zdobędę taką ilość PonyGifów, że będę ich używać zamiast emotikonów.. Muahahahaha"
Few weeks later "zaczyna się.. hahaha ".

#73 LeWaR

Admirał

• Admiralicja
  • 1573 postów
  • Gram w: X2: The Threat, X3: Reunion, X3: Terran Conflict

Napisano 23 grudzień 2010 - 14:48

Samotny napisał:

PS nie uważaj się za mega guru i nie traktuj kogoś z góry... jeśli nie wiesz co i gdzie sprawdzałem ok?

Na Twoim miejscu nie kłóciłbym się z moderatorem. To po pierwsze.
Yacek wskazał Ci co masz zrobić, a że Ci się orać nie chce więc to Twój problem. To po drugie.
Po trzecie i odstatnie: osobiste wycieczki to na PW a nie na forum.
Post zostawiam dla ostrzeżenia.

X3TC + XRM | Albion Prelude | http://www.mamuthq.net.pl - galeria, video, download, skrypty, spolszczenia
C2D E8200@3,2GHz | 4GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit

#74 Samotny

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 111 postów
  • LokalizacjaOmicron Lyrae

Napisano 03 luty 2012 - 19:06

Trochę z innej beczki pytanie ale...

Jak wymusić na myśliwcach zadokowanych w Gryffie aby oddokowały gdy Gryff walczy lub jest atakowany?
live long and prosper ...
http://www.x3tc.tk - Strona o grze X3: Terran Conflict

#75 Yacek

Komandor

• Gwardia
  • 7590 postów
  • LokalizacjaKraków
  • Rasa: Nieznana

Napisano 03 luty 2012 - 19:27

Wydaj im polecenie "Chroń" i wskaż Gryfa. Gdy Gryf będzie atakowany oddokują i zaatakują wrogie statki. Gdy wszystkie wrogie statki zostaną zniszczone, zadokują do Gryfa, a polecenie "Chroń" nadal będzie aktywne.
Będzie tylko jeden mały problem: gdy Gryf będzie skakał, a myśliwce nie będą miały Napędu Skokowego, będziesz otrzymywał komunikat "Nie wszystkie jednostki podążające za tym statkiem, mogą wykonać skok. Czy na pewno chcesz rozpocząć sekwencję skoku?" Odpowiesz wtedy TAK i po sprawie. Gryf skoczy, wraz zadokowanymi statkami.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych