Skocz do zawartości

- - - - -

Historia Gwiezdnej floty- Komentarze

8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Szynszyl

Pilot bombowca

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 288 postów

Napisano 16 kwiecień 2010 - 15:24

No wiec zapraszam do dzielenia się swoimi przemyśleniami. Jednak mam prośbę piszcie konstruktywną krytykę (takiej nigdy dość) albo nie piszcie wcale (no chyba ze mnie pochwalić wtedy się nie krepujcie :unsure:)

#2 Yacek

Komandor

• Gwardia
  • 7590 postów
  • LokalizacjaKraków
  • Rasa: Nieznana
  • Gram w: X3: Terran Conflict

Napisano 16 kwiecień 2010 - 16:07

Na forum jest dział Opowiadania pilotów, tam masz temat Zasady działu opowiadań. Mam nadzieję że czytałeś i zgłosiłeś się do LeWaR-a?
Jak na razie nie widzę, aby potrzeba zakładania tych tematów była, aż tak pilna, ale mam nadzieję że to się wkrótce zmieni i będzie co czytać. No i oczywiście że starczy Ci wytrwałości i nie skończysz jak inni po jednym, dwóch rozdziałach :unsure:
Trzymam kciuki, jak będzie coś do przeczytania, ocenię.

#3 Szynszyl

Pilot bombowca

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 288 postów

Napisano 16 kwiecień 2010 - 19:02

Od razu odpowiem, wiem ze jest dział opowiadania pilotów i czytałem regulamin. LeWar kazał mi założyć tematy w dowolnym miejscu a ty albo on mieliście je przesunąć. Co do wytrwałości, tekstu mam o wiele więcej ino że na papierze muszę go przepisać :unsure:

#4 Yacek

Komandor

• Gwardia
  • 7590 postów
  • LokalizacjaKraków
  • Rasa: Nieznana

Napisano 16 kwiecień 2010 - 19:03

No to spoko.
Przepisuj, początek zachęcający. :unsure:

#5 Szynszyl

Pilot bombowca

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 288 postów

Napisano 02 styczeń 2012 - 15:51

Pozwoliłem sobie zacząć na nowo pisać zapraszam do lektury i krytyki :)

#6 chak510

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 130 postów
  • Rasa: Ziemianin

Napisano 04 styczeń 2012 - 16:22

fajne fajne na prawde wspaniałe tylko możesz najpierw napisadzi na kompie później skopiować i dać tu

#7 Szynszyl

Pilot bombowca

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 288 postów

Napisano 04 styczeń 2012 - 21:18

Chak chyba nie do końca kumam o co ci chodzi?? Ja właśnie tak robię że pisze na kompie mały fragment a potem po poprawieniu literówek itp wrzucam na forum. A wrzucam małymi rozdzialikami bo pisze je na bieżąco...

#8 Peroox

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 65 postów

Napisano 01 luty 2012 - 17:26

Ładnie piszesz i chętnie przeczytałbym więcej. Będziesz kontunuował po miesięcznej przerwie?. Nie ma ścian tekstu wszystko czytelne. Tylko prosić o jakieś obrazki.

Możesz napisać z jakich modyfikacji korzystasz? Z tego co czytałem(zaczynam) to chyba masz okręty ze Star Trecka

#9 Szynszyl

Pilot bombowca

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 288 postów

Napisano 17 luty 2012 - 17:54

Wiec po kolei dzieki za miłe słowa tak bede kontynuował, ino potrzebuje natchnienia :P Co do obrazków to celowo ich nie umieszczam gdyz ponieważ nie prtzepadam za taka przeplatanka ale może zaczne umieszczac fotki okretow. Jesli zas chodzi o modyfikacje to tak mam statki ze star treka dodaje je multi galaxy mod (zreszta nie tylko te) jednak opowiadanie jest od jakiegopś czasu pisane oddzielniie z tym co sie dzieje na moim monitorze ;) Myślę że jakos na dniach umieszcze nowy rozdział tym razem dłuższy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych