Historia Gwiezdnej floty- Komentarze
Rozpoczęty przez Szynszyl, kwi 16 2010 15:24
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 kwiecień 2010 - 15:24
No wiec zapraszam do dzielenia się swoimi przemyśleniami. Jednak mam prośbę piszcie konstruktywną krytykę (takiej nigdy dość) albo nie piszcie wcale (no chyba ze mnie pochwalić wtedy się nie krepujcie
)
Napisano 16 kwiecień 2010 - 16:07
Na forum jest dział Opowiadania pilotów, tam masz temat Zasady działu opowiadań. Mam nadzieję że czytałeś i zgłosiłeś się do LeWaR-a?
Jak na razie nie widzę, aby potrzeba zakładania tych tematów była, aż tak pilna, ale mam nadzieję że to się wkrótce zmieni i będzie co czytać. No i oczywiście że starczy Ci wytrwałości i nie skończysz jak inni po jednym, dwóch rozdziałach
Trzymam kciuki, jak będzie coś do przeczytania, ocenię.
Jak na razie nie widzę, aby potrzeba zakładania tych tematów była, aż tak pilna, ale mam nadzieję że to się wkrótce zmieni i będzie co czytać. No i oczywiście że starczy Ci wytrwałości i nie skończysz jak inni po jednym, dwóch rozdziałach
Trzymam kciuki, jak będzie coś do przeczytania, ocenię.
Napisano 16 kwiecień 2010 - 19:02
Od razu odpowiem, wiem ze jest dział opowiadania pilotów i czytałem regulamin. LeWar kazał mi założyć tematy w dowolnym miejscu a ty albo on mieliście je przesunąć. Co do wytrwałości, tekstu mam o wiele więcej ino że na papierze muszę go przepisać
Napisano 16 kwiecień 2010 - 19:03
No to spoko.
Przepisuj, początek zachęcający.
Przepisuj, początek zachęcający.
Napisano 02 styczeń 2012 - 15:51
Pozwoliłem sobie zacząć na nowo pisać zapraszam do lektury i krytyki
Napisano 04 styczeń 2012 - 16:22
fajne fajne na prawde wspaniałe tylko możesz najpierw napisadzi na kompie później skopiować i dać tu
Napisano 04 styczeń 2012 - 21:18
Chak chyba nie do końca kumam o co ci chodzi?? Ja właśnie tak robię że pisze na kompie mały fragment a potem po poprawieniu literówek itp wrzucam na forum. A wrzucam małymi rozdzialikami bo pisze je na bieżąco...
Napisano 01 luty 2012 - 17:26
Ładnie piszesz i chętnie przeczytałbym więcej. Będziesz kontunuował po miesięcznej przerwie?. Nie ma ścian tekstu wszystko czytelne. Tylko prosić o jakieś obrazki.
Możesz napisać z jakich modyfikacji korzystasz? Z tego co czytałem(zaczynam) to chyba masz okręty ze Star Trecka
Możesz napisać z jakich modyfikacji korzystasz? Z tego co czytałem(zaczynam) to chyba masz okręty ze Star Trecka
Napisano 17 luty 2012 - 17:54
Wiec po kolei dzieki za miłe słowa tak bede kontynuował, ino potrzebuje natchnienia
Co do obrazków to celowo ich nie umieszczam gdyz ponieważ nie prtzepadam za taka przeplatanka ale może zaczne umieszczac fotki okretow. Jesli zas chodzi o modyfikacje to tak mam statki ze star treka dodaje je multi galaxy mod (zreszta nie tylko te) jednak opowiadanie jest od jakiegopś czasu pisane oddzielniie z tym co sie dzieje na moim monitorze
Myślę że jakos na dniach umieszcze nowy rozdział tym razem dłuższy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych