Mianowicie, zainstalowałem skrypt (skopiowałem do t i scripts, albo przez instalator *.spk - nie pamiętam, mniejsza z tym), zanim zdążyłem spolszczyć. Okazało się, że są readtexty... Potem chciałem spolszczyć, i kupa, albo miałem readtexy dalej, albo zostały angielskie nazwy... Wkurzyłem się, odinstalowałem weapon's changera (czy to przez manager skryptów, czy poprzez ręczne usunięcie plików) i co się okazało? Hot keye zostały tam gdzie były...
Żeby ich się pozbyć, musiałem odpalić nową grę. Zapewne ze spolszczeniem jest podobnie, jeżeli ktoś wpierw zainstalował skrypt, a potem go spolszczył, to pozostaje mu już tylko grać od nowa (jeśli oczywiście chce używać funkcji dodanych przez skrypt, jak nie, może oczywiście grać dalej
//EDIT
Cytat
Poza tym w Plugin Managerze mam ustawione, aby przy instalacji skryptow tworzylo mi pliki dla polskiego jezyka, wiec gre uruchomilem majac juz ten plik, tylko ze z ang. tekstem.
Ta opcja nie zawsze mi działała. Musiałem często samemu poprawiać pliki językowe, tak, by móc cieszyć się nowymi "ficzerami".