Skocz do zawartości

- - - - -

Automatyczna dostawa/zaopatrywanie

14 odpowiedzi w tym temacie

#11 Yacek

Komandor

• Gwardia
  • 7590 postów
  • LokalizacjaKraków
  • Rasa: Nieznana
  • Gram w: X3: Terran Conflict

Napisano 05 luty 2012 - 22:08

Dostosuj ustawienia stacji, opcja na dole.
Masz kredyty na koncie stacji?

#12 Samotny

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 111 postów
  • LokalizacjaOmicron Lyrae
  • Rasa: Argon

Napisano 05 luty 2012 - 22:14

Na dole mam ustawione że max ilość skoków 9 a pod tą opcją jest że inne rasy mogą z nią handlować, na konto przelałem 500.000kr bo nie było nic. Poleciały, problemem był chyba brak kredytów. Myślałem że statki będą korzystać z kasy na moim koncie :)
live long and prosper ...
http://www.x3tc.tk - Strona o grze X3: Terran Conflict

#13 Yacek

Komandor

• Gwardia
  • 7590 postów
  • LokalizacjaKraków

Napisano 05 luty 2012 - 22:28

Statki przypisane do stacji nigdy nie korzystają z konta głównego, tylko z konta stacji. Serio o tym nie wiedziałeś?

#14 Samotny

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 111 postów
  • LokalizacjaOmicron Lyrae
  • Rasa: Argon

Napisano 05 luty 2012 - 22:35

Nie wiedziałem i wiesz co dlatego uwielbiam tą grę bo gram w nią już ponad 2 lata i jeszcze wszystkiego nie odkryłem :) Zresztą tak jak wspomniałem wcześniej nie jestem handlowcem tylko bardziej wojownikiem/zwiedzaczem.
Nie mam żadnego statku przypisanego do stacji, (choć mam 3 fabryki) ale steruje statkami (TS'ami) ręcznie hehe ot taka zabawa :) gdy muszę zrobić przerwę w zestrzeliwaniu piratów i xenków.
live long and prosper ...
http://www.x3tc.tk - Strona o grze X3: Terran Conflict

#15 Yacek

Komandor

• Gwardia
  • 7590 postów
  • LokalizacjaKraków

Napisano 06 luty 2012 - 04:37

Ja też więcej walczę niż handluję lub buduję, ale podstawy gry znam, tym bardziej te opisane w instrukcji.

Jeśli handlowiec nie ruszy po Teladium. to zmniejsz zasięg handlu w HUB do odległości stacji z Teladianum. Skrypt obsługujący handlowców jest głupi i szuka fabryk zawsze zaczynając od najdalszych sektorów w zasięgu, jeśli znajdzie tam fabrykę z towarem, który ma kupować, ale cena będzie wyższa niż w fabryce, to będzie czekał aż spadnie zamiast lecieć do fabryki z niższą ceną znajdującej się tuz pod nosem.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych