Poszukuje skryptu
Rozpoczęty przez bovel, sty 24 2012 14:13
22 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 styczeń 2012 - 14:13
Witam poszukuje skryptu który posiadałem w X3R. Mianowicie chodzi o to gdy pilot opuszcza statek ten automatycznie zmienia swoje położenie by lecącą już w przestrzeni salwa nie rozwaliła go.
Napisano 24 styczeń 2012 - 14:22
Tak działał BSE w X3R. Do TC jest skrypt NPC Bail Addon, ale on nie ma dodaje takiego efektu. Trzeba uważać przy strzelaniu. Osobnego skryptu nie ma.
Napisano 24 styczeń 2012 - 14:29
Dziękuje za odpowiedź. Pozostaje mi jedynie uważać ze spustem.
szkoda temat do zamknięcia
Napisano 31 styczeń 2012 - 19:04
Jako iż także szukam moda pisze tutaj.
Otóż mimo iż moja flota nie jest jeszcze wielka to jednak jak na mój gust jest za mało wojen w galatkyce. Nie raz obserowowałem jak floty Xenonów rozbijały się w Black Hole Sun(czasem z moją pomocą), albo flota posiadająca K i J na raz padały w walce przy bramie. Dodatkowo tylko dwa razy widziałem inwazję Kha. Z tego raz siedzieli przez pół godziny na krańcu mapy i nic nie robili:).
Dlatego szukam moda, który doda więcej inwazji, wojen między nacjami, poważniejszych najazdów Xenonów(szczególnie na Terran bo tym marnuje się flota 7 Aegirów, 20 Vali i jednego Odyn), a także rozrusza Terran by ci byli bardziej aktywni(szukam stałego punktu skupu na moje rakiety). Przy okazji większej ilości wojen jakiś mod do kontroli myśliwców z TM i M1, a także poważniejszego zarządzania flotą.
Czytałem dział z modami lecz chce wasze opinie i jak najlepiej połączyć te mody by nic się nie gryzło
Mam tylko stocznie ATF i Obronę Anty-rakietową Mosquito.
Otóż mimo iż moja flota nie jest jeszcze wielka to jednak jak na mój gust jest za mało wojen w galatkyce. Nie raz obserowowałem jak floty Xenonów rozbijały się w Black Hole Sun(czasem z moją pomocą), albo flota posiadająca K i J na raz padały w walce przy bramie. Dodatkowo tylko dwa razy widziałem inwazję Kha. Z tego raz siedzieli przez pół godziny na krańcu mapy i nic nie robili:).
Dlatego szukam moda, który doda więcej inwazji, wojen między nacjami, poważniejszych najazdów Xenonów(szczególnie na Terran bo tym marnuje się flota 7 Aegirów, 20 Vali i jednego Odyn), a także rozrusza Terran by ci byli bardziej aktywni(szukam stałego punktu skupu na moje rakiety). Przy okazji większej ilości wojen jakiś mod do kontroli myśliwców z TM i M1, a także poważniejszego zarządzania flotą.
Czytałem dział z modami lecz chce wasze opinie i jak najlepiej połączyć te mody by nic się nie gryzło
Mam tylko stocznie ATF i Obronę Anty-rakietową Mosquito.
Napisano 31 styczeń 2012 - 19:06
Napisano 31 styczeń 2012 - 19:14
Nie muszę zaczynać gry od nowa?
Mogę spróbować. Od kilku tygodni śledzę to forum i wiem, że twoja opinia ma już swoją renomę
Poczekam jeszcze na wypowiedzi innych i uzbroje się w zapas Napędów Skokowych:) Nie ma to jak TM, który szybko dostarcza nowe napędy skokowe.
A propo. Wplećcie w wypowiedź jeżeli nie przeszkadza. Na co uzbierać kasę 2x Katana(M6) + kilka myśliwców do floty bojowej czy lepiej kupić od razu M7 i jak M7 to jaki? Ma on być bojowy, ale nie przegięty.
Aha. I czy XRM jest kombatybilne z większością modów?
Mogę spróbować. Od kilku tygodni śledzę to forum i wiem, że twoja opinia ma już swoją renomę
Poczekam jeszcze na wypowiedzi innych i uzbroje się w zapas Napędów Skokowych:) Nie ma to jak TM, który szybko dostarcza nowe napędy skokowe.
A propo. Wplećcie w wypowiedź jeżeli nie przeszkadza. Na co uzbierać kasę 2x Katana(M6) + kilka myśliwców do floty bojowej czy lepiej kupić od razu M7 i jak M7 to jaki? Ma on być bojowy, ale nie przegięty.
Napisano 31 styczeń 2012 - 20:11
Użytkownik Peroox dnia 31 styczeń 2012 - 19:14 napisał
Nie muszę zaczynać gry od nowa?
Musisz. Pisze o tym wyraźnie w linkowanym temacie.
Użytkownik Peroox dnia 31 styczeń 2012 - 19:14 napisał
Modów? Nie. XRM sam w sobie to zbiór kilku modów.
Skryptów? Różnie z tym bywa.
Przeczytaj dokładnie opis moda.
Napisano 31 styczeń 2012 - 21:12
Osobiscie polecam Ci mod XRM + X3AP
Dorzuc tła te dla XRM lub IE , zobaczysz ze calkiem przyjemnie sie w to gra.
Dorzuc tła te dla XRM lub IE , zobaczysz ze calkiem przyjemnie sie w to gra.
Napisano 31 styczeń 2012 - 21:24
Cóż a na czystą X3 TC co polecacie. O XRM jeszcze trochę poczytam i najwyżej będę grał równolegle:)
Co do Albion Prelude...Gram z wersji pudełkowej i jakoś zaufania do Steama nie mam(może dlatego, że nie mogę odzyskać starego konta), więc na razie zostane na samym X3 TC.
Co do Albion Prelude...Gram z wersji pudełkowej i jakoś zaufania do Steama nie mam(może dlatego, że nie mogę odzyskać starego konta), więc na razie zostane na samym X3 TC.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych