X3 - Albion Prelude
Rozpoczęty przez Yacek, gru 07 2011 17:58
175 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 08 grudzień 2011 - 18:55
X3AP jak pisałem będzie pośredniczyło między TC a X-Rebirth. Wydanie pudełkowe będzie w styczniu (nic nie wiadomo czy też i kiedy w Polsce).
Co do fabuły, to można dowiedzieć się co nieco o niej (będzie jedna nowa fabuła) z linku w pierwszym temacie. O tym co się będzie działo ogólnie pisze w encyklopedii, którą tłumaczę: http://xudb.pl/index...ia-uniwersum-x/
Nakreśla ona tło fabularne po TC, a przed X-Rebith, czyli czas akcji X3AP.
Jak dla mnie, X3AP to nic innego jak kolejny patch do TC (instalacja na X3TC), dodający 30 nowych statków, jedna fabułą, jakieś poprawki grafiki, nowe sektory. Płatny patch, więc zapowiada się, że kolejne patche do X-Rebirt również mogą być w tej formie.
X3AP będzie posiadało również własny Bonus Pack, zawierający skrypty z BP dla TC plus kilka nowych skryptów.
Co do fabuły, to można dowiedzieć się co nieco o niej (będzie jedna nowa fabuła) z linku w pierwszym temacie. O tym co się będzie działo ogólnie pisze w encyklopedii, którą tłumaczę: http://xudb.pl/index...ia-uniwersum-x/
Nakreśla ona tło fabularne po TC, a przed X-Rebith, czyli czas akcji X3AP.
Jak dla mnie, X3AP to nic innego jak kolejny patch do TC (instalacja na X3TC), dodający 30 nowych statków, jedna fabułą, jakieś poprawki grafiki, nowe sektory. Płatny patch, więc zapowiada się, że kolejne patche do X-Rebirt również mogą być w tej formie.
X3AP będzie posiadało również własny Bonus Pack, zawierający skrypty z BP dla TC plus kilka nowych skryptów.
Napisano 08 grudzień 2011 - 19:00
Użytkownik Cerber dnia 08 grudzień 2011 - 16:11 napisał
X Antologia to Polskie wydanie X Superbox (no bo jak byś po Polsku przetłumaczył przetłumaczył ten tytuł? X Superpudło?).
Czy jak zarejestrujesz X Antologia na Steamie, to zgłasza Ci się ten pakiet jako X Superbox? Jeśli tak, to zwracam honor, mea culpa.
P.
Napisano 08 grudzień 2011 - 19:04
Użytkownik bufi dnia 08 grudzień 2011 - 19:00 napisał
Czy jak zarejestrujesz X Antologia na Steamie, to zgłasza Ci się ten pakiet jako X Superbox? Jeśli tak, to zwracam honor, mea culpa.
P.
P.
Nie mam, ale wydaje mi się że tak. X Antologia to polskie wydanie X Suberboxa, czyli wszystkich gier serii X w jednym pakiecie.
Napisano 08 grudzień 2011 - 19:10
Kluczowe pytanie brzmi, czy są w tym pakiecie odpowiednie klucze CD do wpisania
w Steamie. Jesli tak to fantastycznie, sam sie skuszę na Antologię bo widzę, że cena jest atrakcyjna.
P.
w Steamie. Jesli tak to fantastycznie, sam sie skuszę na Antologię bo widzę, że cena jest atrakcyjna.
P.
Napisano 08 grudzień 2011 - 21:15
Cena nie uwzględnia kosztów przesyłki, trzeba doliczyć min. 12 PLN.
Zobacz do Empiku, powinna być X Antologia za 36 PLN, jeśli nie mają, to sprowadzą z innego sklepu w Polsce za darmo.
Zobacz do Empiku, powinna być X Antologia za 36 PLN, jeśli nie mają, to sprowadzą z innego sklepu w Polsce za darmo.
Napisano 08 grudzień 2011 - 21:22
Antologie widziałem ostatnio w Realu za podobną cenę
X3TC + XRM | Albion Prelude | http://www.mamuthq.net.pl - galeria, video, download, skrypty, spolszczenia
C2D E8200@3,2GHz | 4GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
C2D E8200@3,2GHz | 4GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
Napisano 08 grudzień 2011 - 21:36
Na alledrogo jest za 30pln, wysyłka gratis 
Prosba, czy ktoś może potwierdzić czy w tym pakiecie są CD keye do rejestracji na Steamie?
P.
Prosba, czy ktoś może potwierdzić czy w tym pakiecie są CD keye do rejestracji na Steamie?
P.
Napisano 09 grudzień 2011 - 13:48
Pytanie tylko czy warto to kupić. To będzie dodatek do X3TC, mod, DLC czy patch? Zdaje się, że to pierwsze. 10 euro jak za taką zawartość jest dla mnie nieopłacalne. Może jak za rok/dwa będę kupował X: Rebirth to się skuszę, bo wtedy już pewnie będzie w niższej cenie...
X3TC 3.2 + skrypty
Napisano 09 grudzień 2011 - 17:41
Na forum Ego ktoś napisał, że nie ma kluczy w tej Antologii. Czyli dupa zbita ze ściągania za free Albiona. A tu, posiadacze Antologii nabrali wody w usta, bo tych kluczy po prostu nie ma.
Czekam na promo na Steamie by kupic prawdziwego X Superbox.
P.
Czekam na promo na Steamie by kupic prawdziwego X Superbox.
P.
Napisano 09 grudzień 2011 - 18:01
Może nabrali wody w usta, może nie ma takich co kupili X-Atologię, bo mają już wcześniej kupione wszystkie gry.
Może klucze są, tylko na płycie?
Jeśli ktoś potwierdzi, że klucza nie ma (ani na pudełku, ani na płycie), to można by napisać do Techlandu, albo do Egosoftu. Może da się coś z tym fantem zrobić.
Może klucze są, tylko na płycie?
Jeśli ktoś potwierdzi, że klucza nie ma (ani na pudełku, ani na płycie), to można by napisać do Techlandu, albo do Egosoftu. Może da się coś z tym fantem zrobić.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych