Skocz do zawartości

- - - - -

Mobilne górnictwo-pytanie

31 odpowiedzi w tym temacie

#1 Sparhawk

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 25 postów

Napisano 15 październik 2011 - 07:26

Witam serdecznie wszystkich wiedzących o x3 wiecej ode mnie :) Mam pytanko, a nawet dwa.
1. Kupilem merkurego, polecenia wszystkie oprocz mk3, przenosny zestaw gorniczy, oslonki i chcialem pofedrowac sobie w ore belt, ale nie moge. :) Konkretnie to w instrukcji i faq yacka ze mozna miec laser gorniczy albo rakietami walic. gdzie konkretnie moge kupic ten laser?
2. Do pogromcy kupilem sobie dwa miotacze materii ale nie ma gdzie kupic amunicji. Wszedzie puste magazyny. I moje pytanie czy jest jakas fabryka ktora to wytwarza, i gdzie.
PS. Wiem ze pytania glupie i z bledami, za co przepraszam ale mysle ze wiecie o co mi chodzilo. Wielkie dzieki.

#2 Renegade

Pilot bombowca

• Przyjaciele
  • PipPipPip
  • 297 postów
  • Rasa: Teladi
  • Gram w: X2: The Threat, X3: Reunion, X3: Terran Conflict

Napisano 15 październik 2011 - 08:50

Mapa Scorpa Ci pomoże. FAQ#1 :)

#3 Sparhawk

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 25 postów

Napisano 15 październik 2011 - 12:04

No wlasnie ja nie chce wzywac mapy scorpa...
Dla mnie to nieuczciwe. To samo tyczy sie skryptow. Nie mam i nie zamierzam miec.

#4 Cerber

Porucznik

• Przyjaciele
  • PipPipPipPip
  • 566 postów
  • LokalizacjaCerber's Prime
  • Rasa: Argon
  • Gram w: X3: Reunion, X3: Terran Conflict

Napisano 15 październik 2011 - 12:19

A proszenie, aby ktoś Ci podał lokalizację jest uczciwe? Równie dobrze możesz zapytać mapy scorpa, a potem ją wywalić. Nikt Ci nie powie, gdzie jest amunicja i laser bo to się zmienia z minuty na minutę. Masz 3 wyjścia:
1. Mapa Scorpa
2. Latanie i szukanie.
3. Możesz dostarczyć do fabryki amunicji odpowiednie surowce, aby rozpoczęła produkcje. Musisz tylko uważać, żeby Ci NPC nie podprowadzili towaru, bo skoro tak mało go wszędzie to pewnie, jak pojawi się go trochę to rzucą się na niego z widłami.
Dołączona grafika (koniec kariery :( )
+ Terran Confict ;) - czyste (zawieszone)
Moja lista skryptów do X3 Reunion

#5 Sparhawk

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 25 postów

Napisano 15 październik 2011 - 12:53

No w sumie masz racje z tom uczciwoscia. Ja po prostu nie chce scorpy. Co do amunicji to owszem zmienia sie z minuty na minute ale nie ma tak ze fabryka zmienia towary, ktore produkuje. Dana fabryka caly czas robi to samo. Choszi mi o to jak nazywa sie fabryka robiaca amunicje? Taki sam problem mialem jak szukalem mk3. Nie ma na przyklad fabryki polecen mk3. Musialem leciec do centrali terracorp

#6 Cerber

Porucznik

• Przyjaciele
  • PipPipPipPip
  • 566 postów

Napisano 15 październik 2011 - 12:58

Amunicję znajdziesz w Fabryce Amunicji.

#7 Sparhawk

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 25 postów

Napisano 15 październik 2011 - 13:36

Dziekuje ci bardzo. Wlasnie o to mi chodzilo. A co w sprawie tego gornika? Merkury sie nadaje?

Dziekuje ci bardzo. Wlasnie o to mi chodzilo. A co w sprawie tego gornika? Merkury sie nadaje?

#8 Cerber

Porucznik

• Przyjaciele
  • PipPipPipPip
  • 566 postów

Napisano 15 październik 2011 - 13:44

Merkury nie - nie można na nim zamontować lasera wiertniczego (czy jak to to się zwie). Sęp górnik i jeszcze inny TS mają taką możliwość. Zajrzyj do FAQ, jest tam pkt. dotyczący mobilnego górnictwa.

#9 Sparhawk

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 25 postów

Napisano 15 październik 2011 - 14:22

Faq czytalem juz cale kiedys. O ile pamietam to nie bylo nic o merkurym. Tak wiec kupilem go bo tani, a do innych ras jeszcze sie zbytnio nie zapuszczam, chcialem zamontowac laser a tu nie mozna... Kasa w bloto :(

#10 Prowler

Porucznik

• Przyjaciele
  • PipPipPipPipPip
  • 1231 postów
  • Rasa: Nieznana

Napisano 15 październik 2011 - 14:54

Wyświetl postUżytkownik Sparhawk dnia 15 październik 2011 - 14:22 napisał

Faq czytalem juz cale kiedys. O ile pamietam to nie bylo nic o merkurym. Tak wiec kupilem go bo tani, a do innych ras jeszcze sie zbytnio nie zapuszczam, chcialem zamontowac laser a tu nie mozna... Kasa w bloto :(

Merkury nie zginie, możesz nim ręcznie zdalnie handlować albo kupić polecenia handlowe mk3 i uruchomić kupca sektorowego/wszechświatowego :)
X3:TC 2.7
X3:R + XTM

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych