Gaea
Rozpoczęty przez piotr111, cze 06 2011 08:23
10 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 czerwiec 2011 - 08:23
Gdzie można nabyć to cudo? fajny magazyn z tego może być
piotr.
piotr.
Napisano 06 czerwiec 2011 - 19:25
U Argonów.
X3TC + XRM | Albion Prelude | http://www.mamuthq.net.pl - galeria, video, download, skrypty, spolszczenia
C2D E8200@3,2GHz | 4GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
C2D E8200@3,2GHz | 4GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
Napisano 07 czerwiec 2011 - 00:40
A tak dokładniej?
Przeleciałem wszystkie sektory ze stoczniami i kupa
Napisano 07 czerwiec 2011 - 03:16
Użytkownik piotr111 dnia 07 czerwiec 2011 - 00:40 napisał
A tak dokładniej?
Mapa Scorpa.
Ale pytania dodatkowe:
Masz Stocznię TOTT?
W jakiej wersji? 1.2?
Jeśli na oba odpowiedź brzmi TAK, to statku Gaea nie kupisz nigdzie. Statek został w wersji StoczniTOTT v1.2 usunięty z listy dodawanych statków. Nie ma określonej w pliku TShips dwóch wartości, więc jego cena w stoczni wynosiła niebagatelną kwotę 0 kredytów.
Napisano 07 czerwiec 2011 - 08:17
Nie niestety nie moge miec mapy scorpa poniewaz powoduje u mnie duzą niestabilnosc gry nie mam pojęcia dlaczego.
a stoczni tott nie mam.
Dziekuje chlopaki za pomoc
Piotr
a stoczni tott nie mam.
Dziekuje chlopaki za pomoc
Piotr
Napisano 07 czerwiec 2011 - 14:43
Użytkownik piotr111 dnia 07 czerwiec 2011 - 08:17 napisał
Nie niestety nie moge miec mapy scorpa poniewaz powoduje u mnie duzą niestabilnosc gry nie mam pojęcia dlaczego.
Chyba już o tym pisaliśmy. Nadal uważam że jest to nie możliwe. Mapa Scorpa nie ma prawa destabilizować gry. Ale to nie temat na dyskusje o tym.
Użytkownik piotr111 dnia 07 czerwiec 2011 - 08:17 napisał
a stoczni tott nie mam.
To sobie dodaj.
Polecałbym również mod Statki Korporacji AMT, kupisz dzięki temu znacznie bardziej pojemnego TL-a (Hierarha - zobacz do tematu o statkach AMT).
Napisano 08 lipiec 2011 - 15:14
Podpiąłem się do tego tematu, bo nie chce zaśmiecać forum. Mam problem, mianowicie znalazłem statek naprawczy. Wielkie bydle i do tego powolne, mało powiedziane nie mogę znaleźć do niego oprogramowania. Możecie mi pomóc ? Proszę.
Zapamiętać !!!
Nie dyskutować z Szefem idiotą, bo ściągnie Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Nie dyskutować z Szefem idiotą, bo ściągnie Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Napisano 08 lipiec 2011 - 15:55
Chodzi ci o Arana? (statek z niebieskim polem siłowym oraz z ramionami po jednej stronie)
O co ci chodzi pisząc, że nie możesz znaleźć do niego oprogramowania?
Nie jestem też pewny czy temat jest odpowiedni do rozmowy o Aranie. (statek jest dostępny w SCS)
O co ci chodzi pisząc, że nie możesz znaleźć do niego oprogramowania?
Nie jestem też pewny czy temat jest odpowiedni do rozmowy o Aranie. (statek jest dostępny w SCS)
"A już niedługo... zdobędę taką ilość PonyGifów, że będę ich używać zamiast emotikonów.. Muahahahaha"
Few weeks later "zaczyna się.. hahaha ".
Few weeks later "zaczyna się.. hahaha ".
Napisano 08 lipiec 2011 - 16:15
Co ma Gaea do Statku Naprawczego?
Statek Naprawczy to inna nazwa Arana, a naprawczy to jest on tylko z nazwy. Nie ma żadnego oprogramowania do napraw dla niego.
SCS też nie ma nic do tego. W czystej grze w pliku Tships są dwa statki o tym samym modelu: Aran i Statek Naprawczy. SCS tworzy statek remontowy, ale jest to model statku J (albo K, bo dawno się nim nie interesowałem)
Koniec dyskusji.
Statek Naprawczy to inna nazwa Arana, a naprawczy to jest on tylko z nazwy. Nie ma żadnego oprogramowania do napraw dla niego.
SCS też nie ma nic do tego. W czystej grze w pliku Tships są dwa statki o tym samym modelu: Aran i Statek Naprawczy. SCS tworzy statek remontowy, ale jest to model statku J (albo K, bo dawno się nim nie interesowałem)
Koniec dyskusji.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych