Niby wszystko jest spróbuje jeszcze wywalić od nowa cale x3 i zrobić znów cała instalke świeża i dokładnie
Mod Statki Korporacji AMT
Rozpoczęty przez Yacek, maj 23 2011 18:42
57 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 wrzesień 2011 - 16:42
Napisano 26 wrzesień 2011 - 17:43
Reinstalka wszystkiego od 0 pomogla
Napisano 18 listopad 2011 - 20:28
Pojawiła się wersja 4.4 moda AMT dostosowana do patcha 1.2
Nie wiem jak ma się to do tłumaczenia zawartego w patchu 1.2, nie gram obecnie z modem TOTT więc nie sprawdzę.
Wersję 4.4 moda AMT można pobrać z tego linku: http://narod.ru/disk...T_v4.4.rar.html
UWAGA: strona jest w cyrylicy (użyć Gogle translate), trzeba przepisać kod aby pobrać plik (znów
)
Nie wiem jak ma się to do tłumaczenia zawartego w patchu 1.2, nie gram obecnie z modem TOTT więc nie sprawdzę.
Wersję 4.4 moda AMT można pobrać z tego linku: http://narod.ru/disk...T_v4.4.rar.html
UWAGA: strona jest w cyrylicy (użyć Gogle translate), trzeba przepisać kod aby pobrać plik (znów
Napisano 19 grudzień 2011 - 15:22
Niestety ale po instalacji moda AMT 4.4 przy patchu 1.2 TOTT są readtexty, instalowałem od czystego X3 TC 3.1 poprzez patcha TOTT, następnie AMT 4.4, niestety ale teraz są w modzie tylko dwa pliki które zapewne w jakiś inny sposób muszą mieć ustawione spolszczenie. Yacku czy mógł byś przejrzeć jak to zrobić, miałem długą przerwę a chciał bym pograć w TOTT z modem AMT.
Juz wszystko w porządku po prostu nie zastąpiłem jednego pliku ze spolszczeniem. Jak coś będzie dalej nie tak to dam znać
Juz wszystko w porządku po prostu nie zastąpiłem jednego pliku ze spolszczeniem. Jak coś będzie dalej nie tak to dam znać
Użytkownik Cosmo edytował ten post 19 grudzień 2011 - 17:08
Napisano 22 grudzień 2011 - 20:22
Z ciekawości wrodzonej zapytam: co zmienia ten patch moda??
Ważne jest by nigdy nie przestać pytać. Ciekawość nie istnieje bez przyczyny. Wystarczy więc, jeśli spróbujemy zrozumieć choć trochę tej tajemnicy każdego dnia. Nigdy nie trać świętej ciekawości. Kto nie potrafi pytać nie potrafi żyć.
Napisano 23 grudzień 2011 - 14:31
szkoda....
Ważne jest by nigdy nie przestać pytać. Ciekawość nie istnieje bez przyczyny. Wystarczy więc, jeśli spróbujemy zrozumieć choć trochę tej tajemnicy każdego dnia. Nigdy nie trać świętej ciekawości. Kto nie potrafi pytać nie potrafi żyć.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych