Witam
Chciałbym się dowiedzieć czy chcielibyście aby X:Rebirth miał edycje kolekcjonerską.
Edycja kolekcjonerska X:Rebirth
Rozpoczęty przez Etzio, kwi 28 2011 15:40
13 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 28 kwiecień 2011 - 15:40
Wojna we wszechświecie X dopiero się zaczęła, a ja wchodzę do gry.
Napisano 28 kwiecień 2011 - 16:31
Na moją głowę to temat jest niepotrzebny. No chyba że masz jakiś wpływ na wydanie X.R w edycji kolekcjonerskiej.
Poza tym wszyscy by chcieli aby tak wyszło, a jeśli ktoś by nie chciał to i tak kupił by normalną wersję bez gwiezdnych much w pudełku. Więc opcja "nie" jest niepotrzebna.
Poza tym wszyscy by chcieli aby tak wyszło, a jeśli ktoś by nie chciał to i tak kupił by normalną wersję bez gwiezdnych much w pudełku. Więc opcja "nie" jest niepotrzebna.
"A już niedługo... zdobędę taką ilość PonyGifów, że będę ich używać zamiast emotikonów.. Muahahahaha"
Few weeks later "zaczyna się.. hahaha ".
Few weeks later "zaczyna się.. hahaha ".
Napisano 28 kwiecień 2011 - 16:53
Gdyby edycja kolekcjonerska zawierała ciekawe i użyteczne dodatki, np. wielostronicowy poradnik albo pl tłumaczenie legendy Fahrama, to ok. Ale jeśli ma to być smycz/koszulka/podkładka pod mysz to imho szkoda piniądzów
Jeśli coś na XuDB poważnie się zepsuło, pisz na GG: 7517994
Chwała Eris!
Chwała Eris!
Napisano 28 kwiecień 2011 - 16:59
Jak na razie to nic nie wiadomo o wydaniu PL XR, chyba że chodzi Ci o wydanie zachodnie, ale zarówno w jednym jak i w drugim przypadku są to spekulacje, czy będzie wydanie kolekcjonerskie. Jak ktoś lubi gadżety, które nie potrzebnie kurzą się potem na półce i nie szkoda mu pieniędzy to może się pokusić na takie coś.
Napisano 28 kwiecień 2011 - 17:37
Chociaż jeśli byłyby to książeczki to nie byłoby źle 
W instrukcji do X2 jest co-nieco napisane o tym jak w X-Uniwersum ludzie zaczęli podbijać kosmos
Jeśli ktoś chce to mogę gdzieś to wkleić
W instrukcji do X2 jest co-nieco napisane o tym jak w X-Uniwersum ludzie zaczęli podbijać kosmos
Jeśli ktoś chce to mogę gdzieś to wkleić
Napisano 28 kwiecień 2011 - 17:42
Jeśli miałaby to być Encykloepedia taka jak w Superboxie, to po co płacić za nią, skoro jest dostępna za darmo na forum Egosoftu. No chyba, że byłaby w wersji PL, ale taką wersję można zrobić samemu.
Napisano 18 maj 2011 - 16:27
tak chciałbym aby była edycja kolekcjonerska a w niej Phyton w skali 1:1.
Przyjaciel Boga i wróg całego świata.
Per Aspera Ad Astra.
"It's like a finger pointing at the moon. Do not concentrate on the finger or You will miss all that heavenly glory"
<!-- m -->http://img25.imagesh...eztytuussgx.png<!-- m --> ;]
Per Aspera Ad Astra.
"It's like a finger pointing at the moon. Do not concentrate on the finger or You will miss all that heavenly glory"
<!-- m -->http://img25.imagesh...eztytuussgx.png<!-- m --> ;]
Napisano 18 maj 2011 - 17:30
Na stronie egosoftu? A czy przypadkiem nie musisz mieć zarejestrowanego X:Superbox?
Napisano 18 maj 2011 - 17:39
Użytkownik Renegade dnia 18 maj 2011 - 17:30 napisał
Na stronie egosoftu? A czy przypadkiem nie musisz mieć zarejestrowanego X:Superbox?
Pytasz o Encyklopedię?
http://xudb.pl/index...a-i-komentarze/
Napisano 18 maj 2011 - 18:49
Pokazuje mi się, że nie jestem zalogowany, mimo, że jestem. Klikam "english version".
A jeśli klikam po prostu download to pisze, że nie mam zarejestrowanej odpowiedniej gry
A jeśli klikam po prostu download to pisze, że nie mam zarejestrowanej odpowiedniej gry
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych