Skocz do zawartości

- - - - -

X-Rebirth - Tapety

• Nie możesz odpowiedzieć
30 odpowiedzi w tym temacie

#1 Neax

Kadet

• Użytkownicy
  • Pip
  • 7 postów

Napisano 22 kwiecień 2011 - 21:59

Potwierdzone zostało wydanie najnowszej gry od studia egosoft czyli "X-Rebirth".
W związku z tym miałbym dla was parę klimatycznych tapet.
Spoiler

Nowe tapety będe wrzucał do 1-ego posta

#2 Kapitan

Pilot bombowca

• Przyjaciele
  • PipPipPip
  • 346 postów
  • LokalizacjaHeliopsaris Omega
  • Rasa: Nieznana
  • Gram w: X3: Terran Conflict

Napisano 22 kwiecień 2011 - 22:01

Zaraz, co Woden z TC robi w X:Rebirth :unsure:

#3 BlackFighter

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 53 postów
  • Lokalizacjaokolice Omnicron Lyrae

Napisano 22 kwiecień 2011 - 22:22

Kapitan napisał:

A po co dawać nowe statki skoro można odgrzać kotlety i zyssskownie ssssprzedać :)

#4 Yacek

Komandor

• Gwardia
  • 7590 postów
  • LokalizacjaKraków

Napisano 23 kwiecień 2011 - 07:04

BlackFighter napisał:

Kapitan napisał:

A po co dawać nowe statki skoro można odgrzać kotlety i zyssskownie ssssprzedać :)

Skoro rzecz będzie działa się w uniwersum X, to jak sobie wyobrażasz, ze nagle wszystkie statki zmienią desing i nazwy. Jak to wyjaśnisz logicznie (po za oczywiście odstępem czasowym pomiędzy czasem TC a XR). Jeśli nie będzie dużego odstępu czasowego pomiędzy czasem akcji TC, a czasem w jakim zaczynamy grę w XR, to chyba logiczne że pojawią się w grze statki znane z poprzednich gier serii.

#5 Volvez

Pilot myśliwski

• Przyjaciele
  • PipPipPipPip
  • 400 postów
  • LokalizacjaHic sunt leones
  • Gram w: X3: Reunion, X3: Terran Conflict

Napisano 23 kwiecień 2011 - 08:30

Latałem tym M1 i powiem, że to na zdjęciu to nie jest woden.
W trailerze była mowa o supernowej która (zapewne) zniszczyła wiele sektorów. Więc odstęp czasowy może być znaczny. No bo ile może odbudowywać się taki wszechświat?
"A już niedługo... zdobędę taką ilość PonyGifów, że będę ich używać zamiast emotikonów.. Muahahahaha"
Few weeks later "zaczyna się.. hahaha ".

#6 Yacek

Komandor

• Gwardia
  • 7590 postów
  • LokalizacjaKraków

Napisano 23 kwiecień 2011 - 08:33

Na forum Ego spekulują, że wybuch Supernowej to raczej zniszczenie Bram Skokowych. Do tego jaki zasięg może mieć wybuch Supernowej? Ile sektorów może zniszczyć?

#7 Volvez

Pilot myśliwski

• Przyjaciele
  • PipPipPipPip
  • 400 postów

Napisano 23 kwiecień 2011 - 10:20

W myśl mojej dziwnej logiki:
-Fala uderzeniowa supernowej w jednym sektorze mogłaby przejść przez bramę i przeniknąć do sąsiedniego sektora. Dochodzi do reakcji łańcuchowej która niszczy ileś tam sprzętu kosmicznego i planet.

Ps. Hipernowa (silniejsza od supernowej) eksplodująca w naszej części galaktyki zniszczyłaby ludzkość... tak słyszałem.. na discovery.
"A już niedługo... zdobędę taką ilość PonyGifów, że będę ich używać zamiast emotikonów.. Muahahahaha"

#8 Kapitan

Pilot bombowca

• Przyjaciele
  • PipPipPip
  • 346 postów
  • LokalizacjaHeliopsaris Omega

Napisano 23 kwiecień 2011 - 10:27

Jak to nie Woden, górna część pancerza wygląda podobnie. No i ten z tapety i ten z gry też miały hangar na dziobie :unsure:
EDIT

Volvez napisał:

-Fala uderzeniowa supernowej w jednym sektorze mogłaby przejść przez bramę i przeniknąć do sąsiedniego sektora. Dochodzi do reakcji łańcuchowej która niszczy ileś tam sprzętu kosmicznego i planet.

Ps. Hipernowa (silniejsza od supernowej) eksplodująca w naszej części galaktyki zniszczyłaby ludzkość... tak słyszałem.. na discovery.

Mogliby wysadzić bramę sektorze gdzie wybuchła supernowa i by było po rozwałce świata :)

#9 Yacek

Komandor

• Gwardia
  • 7590 postów
  • LokalizacjaKraków

Napisano 23 kwiecień 2011 - 10:27

Volvez napisał:

To tylko spekulacja. Nie tylko ty o tym spekulujesz: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php? ... 60#3570260

Polecałbym również ściągnięcie ze strony Egosoftu zawartej w Superboxie Encyklopedii: http://www.egosoft.c...ox/bonus_pl.php
Niestety tylko po angielsku i niemiecku.
Ale warto, dużo faktów, historii i tego co może być w XR.

Kapitan napisał:

Jak to nie Woden, górna część pancerza wygląda podobnie. No i ten z tapety i ten z gry też miały hangar na dziobie :unsure:

Wodena masz tu: http://eng.x3tc.ru/s...php?NTc3MTA0MDM
Podobieństwo spore, ale chyba to nie ten sam statek.

#10 Volvez

Pilot myśliwski

• Przyjaciele
  • PipPipPipPip
  • 400 postów

Napisano 23 kwiecień 2011 - 10:48

Wiem wiem, to tylko spekulacje. Nie lubię faktów, często bywa tak że fakty się obala bo są nieprawdziwe. Na dodatek dotyczą głównie przeszłości. Spekulacje są dobre do przewidywania przyszłości, możliwych scenariuszy i dalekiej przeszłości. Jak ktoś kiedyś powiedział "ogranicza nas tylko nasza wyobraźnia. ".

PS. Spekuluję iż jest to statek który potencjalnie zastąpi wodena. :unsure:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych