547 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 kwiecień 2011 - 19:13
Na forum angielskim Egosoftu ludzie snują przypuszczenia że w grze będą szlaki handlowe, które pozwolą odciążyć procesor komputera, który teraz jest sporo zajęty obsługą wszystkich statków handlarzy NPC.
Napisano 21 kwiecień 2011 - 20:39
multiplayer dawać, a nie... 
A co myślicie o trailerze i screenach?
Moim zdaniem ciekawy ten ich nowy styl graficzny.
No i sprawia wrażenie, że gra będzie wiele bardziej dynamiczna, niż wcześniejsze
A co myślicie o trailerze i screenach?
Moim zdaniem ciekawy ten ich nowy styl graficzny.
No i sprawia wrażenie, że gra będzie wiele bardziej dynamiczna, niż wcześniejsze
Napisano 21 kwiecień 2011 - 20:48
Co Ty wiesz o dynamiźmie w X'ach? Nie grałeś w X2. Tam na początek dostawałeś Odkrywcę i po kilku początkowych misjach Merkurego. I tyle, do reszty musiałeś dojść sam.
A walka odkrywcą nawet ze statkiem pirackim (Chodzi mi o TS'a) zawsze kończyła się napisem "game over". W X3 można nawet pogromcą z niektórymi M3 da się wygrać.
Ja również liczę na tryb multiplayer
I oby gra działała na sprzęcie, który można kupić dzisiaj.
Ta brama skokowa wygląda ślicznie, pewnie zamiast przelatywać przez bramy będę je tylko oglądał
A walka odkrywcą nawet ze statkiem pirackim (Chodzi mi o TS'a) zawsze kończyła się napisem "game over". W X3 można nawet pogromcą z niektórymi M3 da się wygrać.
Ja również liczę na tryb multiplayer
I oby gra działała na sprzęcie, który można kupić dzisiaj.
Ta brama skokowa wygląda ślicznie, pewnie zamiast przelatywać przez bramy będę je tylko oglądał
Napisano 21 kwiecień 2011 - 21:23
Renegade napisał:
Chyba jestem specjalny bo kiedyś wybiłem cały klaster samotnym odkrywcą.
Jeśli coś na XuDB poważnie się zepsuło, pisz na GG: 7517994
Chwała Eris!
Chwała Eris!
Napisano 21 kwiecień 2011 - 21:34
Nie wierzę
Ciekawe jak ubiłeś M3
Napisano 21 kwiecień 2011 - 21:53
Zdjęcia wyglądają prześlicznie. Szczegóły, szczególiki, numerki, pierdółki... Pięknie
Napisano 21 kwiecień 2011 - 22:43
Renegade napisał:
Co Ty wiesz o dynamiźmie w X'ach? Nie grałeś w X2. Tam na początek dostawałeś Odkrywcę i po kilku początkowych misjach Merkurego. I tyle, do reszty musiałeś dojść sam.
Tak samo jak w X3 (o ile wybierzesz odpowiedni start). Tak poza tym, to co ma dynamizm do powolnego zbijania fortuny?
Renegade napisał:
Tak samo, jak w X3
Napisano 21 kwiecień 2011 - 22:58
Cerber napisał:
Tak samo, jak w X3
. W X2 pogromcą też nie było problemu ze zniszczeniem większości M3, a niektóre np. Orinoko (nie pamiętam czy to był akurat M3 ale chyba tak) dało się załatwić pogromcą, tak samo jak statek piracki, jednak zajmowało to trochę czasu.
Chyba zapomniałeś o polisach ubezpieczeniowych
Napisano 22 kwiecień 2011 - 08:45
Ja wczoraj dostałem maila od egosoftu o X-R
Może komuś pomoże.
Spoiler
Może komuś pomoże.
Napisano 22 kwiecień 2011 - 09:13
Szczęśliwiec?
X3TC + XRM | Albion Prelude | http://www.mamuthq.net.pl - galeria, video, download, skrypty, spolszczenia
C2D E8200@3,2GHz | 4GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
C2D E8200@3,2GHz | 4GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych