Witam.
Otóż mam mały problem. Wykonując fabułe TOTT kiedy zmienie statek na inny niż ten w którym zacząłem misje nie mogę wykonać jej dalej ponieważ statek Mirji nie leci za mną tylko za statkiem z którego wysiadłem. Jeśli ktoś wie o co chodzi i zna pryczyne to proszę o sugestie.
pozdrawiam
Fabuły TOTT - problemy
Rozpoczęty przez sztamka, mar 15 2011 09:53
55 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 15 marzec 2011 - 09:53
Napisano 15 marzec 2011 - 15:58
Jaki to błąd?
Ja tu nie widzę żadnego błędu, kod misji jest tak skonstruowany, że musisz ją wykonać tym statkiem, w jakim ją zacząłeś.
Sugeruje zmienić ponownie statek.
Ja tu nie widzę żadnego błędu, kod misji jest tak skonstruowany, że musisz ją wykonać tym statkiem, w jakim ją zacząłeś.
Sugeruje zmienić ponownie statek.
Napisano 15 marzec 2011 - 23:33
Też tak miałem w chwili gdy zmieniłem novą na zaawansowane eclipse ale problemu z tym nie miałem
otóż novą wysłałem do stoczni Yaki i sam tam zadokowałem eclipsą, poczekałem aż zadokuje Mira, dowiedziałem się, że yaki już mnie nie lubią
a z powodu braku kredytów sprzedałem pustą novą za 2000000 po oddokowaniu Mira normalnie poleciała za mną choć nie uleciała zbyt daleko i trzeba było ją zabrać na pokład. Innym sposobem tj nie sprzedając novej wystarczy kazać jej lecieć za sobą, statek Miry i tak za chwilę wybuchnie więc to bez znaczenia za którym poleci.
Ludzie w końcu zrozumieją, że Ziemia nie jest jedyna we wszechświecie i zwrócą się ku gwiazdom, a nie przeciw sobie.
Napisano 16 marzec 2011 - 08:12
Dzięki panowie za pomoc
Napisano 16 marzec 2011 - 12:51
You welcome. A od siebie mam pytanko: ma ktoś jakiś pomysł jak eclipsą rozwalić 2 pantery i niszczyciel?
Ludzie w końcu zrozumieją, że Ziemia nie jest jedyna we wszechświecie i zwrócą się ku gwiazdom, a nie przeciw sobie.
Napisano 16 marzec 2011 - 13:37
Uzbierać na inny statek, kupić uzbroić i rozwalić. Jedna dobra splicka M6 da radę :ph34:
Zauważyłem inny błąd/zabezpieczenie. M6 które pod koniec otrzymujemy od starożytnych na wykonanie 1 misji, musimy niestety zwrócić. Sprzedaż/zezłomowanie sprawi, że nie odpali nam sie zaproszenie do finałowej bitwy.
Zauważyłem inny błąd/zabezpieczenie. M6 które pod koniec otrzymujemy od starożytnych na wykonanie 1 misji, musimy niestety zwrócić. Sprzedaż/zezłomowanie sprawi, że nie odpali nam sie zaproszenie do finałowej bitwy.
Wróg Publiczny w TOTT - fabuły TOTT, Gonerów, New Home, Terran, Final Fury,
Własności: Sektor Guiding Star + kompleks 72 fabryk, HQ w Quarry, 2 kopalnie Nividium,
Flota: M2 Universal, M2 Apollo, M7 Retribution, M7 Sirokos, M7 Grifin, 6xTL Gaea, 3xM6,
Własności: Sektor Guiding Star + kompleks 72 fabryk, HQ w Quarry, 2 kopalnie Nividium,
Flota: M2 Universal, M2 Apollo, M7 Retribution, M7 Sirokos, M7 Grifin, 6xTL Gaea, 3xM6,
Napisano 16 marzec 2011 - 15:58
Xdex napisał:
You welcome. A od siebie mam pytanko: ma ktoś jakiś pomysł jak eclipsą rozwalić 2 pantery i niszczyciel? 
Nakupić Tajfunów, odpalać seriami z bezpiecznej odległości. Chyba najtańszy i najprostszy sposób.
Napisano 16 marzec 2011 - 16:10
Rozwiązanie problemu z przymrużeniem oka:
1. Znaleźć w kosmosie starego TS'a,
2. Potraktować go laserem naprawczym, wspierając szpachlą i agrafkami.
3. Wrzuć do ładowni znalezioną amunicję, rakiety wszelakiej maści, miny itd.
4. Ustawić kurs kolizyjny na wybrany statek.
5. Wyskoczyć w ostatniej chwili.
6. Oglądać z bliska pokaz fajerwerków.
1. Znaleźć w kosmosie starego TS'a,
2. Potraktować go laserem naprawczym, wspierając szpachlą i agrafkami.
3. Wrzuć do ładowni znalezioną amunicję, rakiety wszelakiej maści, miny itd.
4. Ustawić kurs kolizyjny na wybrany statek.
5. Wyskoczyć w ostatniej chwili.
6. Oglądać z bliska pokaz fajerwerków.
Wróg Publiczny w TOTT - fabuły TOTT, Gonerów, New Home, Terran, Final Fury,
Napisano 16 marzec 2011 - 19:54
A więc posty usunięte. Temat zamknięty.
X3TC + XRM | Albion Prelude | http://www.mamuthq.net.pl - galeria, video, download, skrypty, spolszczenia
C2D E8200@3,2GHz | 4GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
C2D E8200@3,2GHz | 4GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych