Na Mamucie są trzy nowe aktualizacje, specjalnie dla tego moda:
1. Nowe polskie pliki Polskie pliki tekstowe dla moda TOTT v0.2 - poprawiłem teksty przy opcjach startowych dodanych, modyfikowanych przez ten mod.
2. Mod 500km comm range dla moda TOTT, pozwala na komunikację ze stacjami z odległości 50km.
3. Mod No floating Icon dla moda TOTT, usuwa ikony misji na stacjach w widoku z kokpitu, ikony są widoczne w widoku podglądu sektora (klawisz .). Zmieniłem również ikony dla misji, teraz każdy rodzaj misji ma własna ikoną jak w TC. Choć to, że w modzie TOTT wszystkie misje miały ikony żarówki, nie uważam za błąd, a pewne utrudnienie ze strony twórców moda.
Mod Time Of The Truth 1.0
Rozpoczęty przez Yacek, lut 01 2011 18:33
222 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 13 luty 2011 - 11:12
Hmm jest jakaś mapa universu w .jpg albo podobnym formacie?
Napisano 13 luty 2011 - 11:15
Griszko napisał:
Hmm jest jakaś mapa universu w .jpg albo podobnym formacie?
A mapy Scorpa nie masz?
PS. Zdjęcie mapy Scorpa dodane do pierwszego postu w tym temacie.
Napisano 13 luty 2011 - 11:30
Posiadam... Tak pokombinowałem, że nie działa mi teraz z ToTem
Napisano 13 luty 2011 - 11:35
Griszko napisał:
Posiadam... Tak pokombinowałem, że nie działa mi teraz z ToTem
A co tam jest do kombinacji? Instalujesz mapę jak w każdej innej grze TC, nie ma znaczenia z jakim modem. Ważne aby przekopiować pliki skryptów i dodać plik tekstowy tak jak opisane jest w temacie o mapie Scorpa.
Napisano 13 luty 2011 - 13:24
Uporałem się z problemem mapy ]
Znalazłem fajny sektor xenoński 347, polecam jakby ktoś szukał mocnych wrażeń
Napisano 15 luty 2011 - 00:19
Pierwsze wrażenia super. Zainstalowałem mój ulubiony mod dodający kokpity PSCO1 .
http://forum.egosoft...ic.php?t=254635
Jednak instalując go typowo jako fake path nie jest kompatybilny z TOTT .(wszechświat pełen mamutów, również Xenońskich ).
Przenumerowałem pliki .cat i.dat moda TOTT i innych modów o jeden numer w górę począwszy od numeru 13. Czyli nr 13 na 14, 14 na 15 itd.
Pliki moda PSCO1 wsadziłem jako nr 13.dat i 13.cat . TOTT chodzi bez zgrzytów tylko w PSCO1 brakuje kilku kokpitów.(Liczba brakujących kokpitów jest niewielka także mod nadal sprawia mi wielką radość)
http://forum.egosoft...ic.php?t=254635
Jednak instalując go typowo jako fake path nie jest kompatybilny z TOTT .(wszechświat pełen mamutów, również Xenońskich ).
Przenumerowałem pliki .cat i.dat moda TOTT i innych modów o jeden numer w górę począwszy od numeru 13. Czyli nr 13 na 14, 14 na 15 itd.
Pliki moda PSCO1 wsadziłem jako nr 13.dat i 13.cat . TOTT chodzi bez zgrzytów tylko w PSCO1 brakuje kilku kokpitów.(Liczba brakujących kokpitów jest niewielka także mod nadal sprawia mi wielką radość)
XTC 1.1 -odkryte całe uniwersum, niezłe ale już nudno czekam na nową odsłonę
TOTT - początki i wrażenia lepsze niż XTC
Napisano 15 luty 2011 - 14:04
Ciekawe rozwiązanie... Lecz chyba wszystkiego się tak nie doda...
Napisano 15 luty 2011 - 17:55
Griszko napisał:
Ciekawe rozwiązanie... Lecz chyba wszystkiego się tak nie doda...
Rozwiązanie nie moje tylko Yacka. Opisywał kiedyś to zastosowanie do innych modów.Na modzie PSCO1 bardzo mi zależało więc je zastosowałem i działa . Mi to wystarcza. Do tej pory zauważyłem 2 rzeczy które nie działają w PSCO1 . Tenjin nie korzysta z domyślnego kokpitu dla M3 , w skafandrze brak hełmu z wyświetlaczem. Widocznie TOTT modyfikuje coś w tych dwóch obiektach.
XTC 1.1 -odkryte całe uniwersum, niezłe ale już nudno czekam na nową odsłonę
Napisano 19 luty 2011 - 11:27
Panowie, mam problemik... Mam działające Magiczne Imię i jak włączam jakiś profil to wszycho idzie w ***** ]
]
. Jest jakaś metoda na wyłączenie tego problemu???
Ważne jest by nigdy nie przestać pytać. Ciekawość nie istnieje bez przyczyny. Wystarczy więc, jeśli spróbujemy zrozumieć choć trochę tej tajemnicy każdego dnia. Nigdy nie trać świętej ciekawości. Kto nie potrafi pytać nie potrafi żyć.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty