Skocz do zawartości

- - - - -

Dwa problemy, BŁĘDY ? Reputacja Aldrin i Misje widmo

13 odpowiedzi w tym temacie

#11 nameless one

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 72 postów

Napisano 21 styczeń 2011 - 23:02

To chyba nie o te misje widmo chodzi. One pojawiają się samoistnie, nie działa namierzanie i ogólnie nie ma danych gdzie je wykonać, poza przechwyceniem statków piratów, namierzanie nie działa. Ja je po prostu usuwam.

#12 Kapitan

Pilot bombowca

• Przyjaciele
  • PipPipPip
  • 346 postów
  • LokalizacjaHeliopsaris Omega
  • Rasa: Nieznana
  • Gram w: X3: Terran Conflict

Napisano 25 styczeń 2011 - 20:55

da się jakoś sprawdzic czy mam u jakiejś rasy reputację zablokowaną "na amen" ? Bo jak tak to się nie bedę męczył z podnoszeniem, jak na mnie całe siły sektora wysyłają. Rozwalam Xenonów u nich naprzykład i reputacja ani drgnie,jak patrzyłem na punkty.Nie wiem czy mam sobie odpuscic czy probowac dalej z najdzieją że ruszy się coś.

#13 saradeus

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 79 postów
  • Rasa: Split
  • Gram w: X: Beyond the Frontier, X3: Reunion, X3: Terran Conflict

Napisano 25 styczeń 2011 - 23:17

nameless one napisał:

To chyba nie o te misje widmo chodzi. One pojawiają się samoistnie, nie działa namierzanie i ogólnie nie ma danych gdzie je wykonać, poza przechwyceniem statków piratów, namierzanie nie działa. Ja je po prostu usuwam.

Tak one pojawiają się samoistnie ale jakiś czas po zakończeniu misji obrony sektora przed piratami. Jeśli nie usuniemy jej będą się pojawiać dalej aż cały dziennik misji nam zapełnią , również nie działa namierzanie w innych misjach . Należy ją usunąć i wszystko wraca do normy .
XTC 1.1 -odkryte całe uniwersum, niezłe ale już nudno czekam na nową odsłonę
TOTT - początki i wrażenia lepsze niż XTC

#14 sokollbn

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 92 postów
  • Rasa: Argon
  • Gram w: X3: Terran Conflict

Napisano 21 kwiecień 2011 - 01:03

Mam takie pytanko, czy za sprzedaz statkow w stoczni dostaje sie wiecej "%" reputacji, czy leci jak za sprzedaz zwyklych towarow, i czy w ogole jest jakis przelicznik ile reputacji za jakosc i ilosc towarow? Oraz jak szybko ona leci w stosunku do misji, lecz poprzez handel?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych