Witam wszystkich po długiej przerwie.
I na początek poziomy startowe w XTC:
Argon Emigrant
Statek: M4 Elite
Poziom trudności: Normal
Konto: 100 Cr
Loyal Lar (Boron)
Statek: TP Angel
Poziom trudności: Easy
Konto: 19 512
The Quest (Paranidianin)
Statki: M5 Pegasus Raider
TL Hercules (z HQ na pokładzie!)
Konto: 18 604 Cr
A New Battleground (Split)
Statek: M5 Jaguar Raider
Poziom trudności: Hard
Konto: 2 039 Cr
Nividium Horizon (Teladianin)
Statki: M4 Kite Raider
TS Vulture
Konto: 11 934 Cr
A New Career (Ziemianin)
Statki: M7 Yokohama
M5 Rapier
Konto: 18 023 Cr
Sektorów nie podaję, bo po pierwsze nie są stałe a po drugie i tak nie wiadomo gdzie jesteśmy…
Kasę można otrzymać różną. W 3 podejściach jako ziemianin miałem 18 023, 18 325 i 19 924. I jeszcze jedno – bezpańskich statków Scorp nie zauważył…
Profile startowe XTC
Rozpoczęty przez WoyTass, gru 20 2010 23:03
25 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 grudzień 2010 - 23:03
Napisano 21 grudzień 2010 - 04:25
WoyTass napisał:
Sektorów nie podaję, bo po pierwsze nie są stałe a po drugie i tak nie wiadomo gdzie jesteśmy…
Kasę można otrzymać różną. W 3 podejściach jako ziemianin miałem 18 023, 18 325 i 19 924. I jeszcze jedno – bezpańskich statków Scorp nie zauważył…
Witaj Woytass.
Sektory są stałe:
Argon Emigrant - Pandora's Gate
Loyal Lar - Nahos Nihal
The Quest - Holy Pathway
A new battleground - Rhonkar's Dominion
Nividium Horizon - Atropos II
A new career - Pandora's Gate
Nazwy nic nam nie mówią, ale na razie, pewnie za jakiś czas już będziemy wiedzieć co i gdzie leży (jak Kao's Mistake).
Napisano 23 grudzień 2010 - 22:02
Pragnę też dodać iż nie warto grać na profilu : "własna gra". Nie warto ponieważ :
-startujemy pogromcą z całkowitym brakiem uzbrojenia i osłon. Nie ma nawet S.E.T.A.
-Startujemy w Xen. sektorze nr. 103 w którym są dwie bramy , jedna prowadzi do Argon prime a druga nie pamiętam gdzie.
(profil którego nikomu nie polecam , chyba że ktoś przyzwyczaił się do położenia dawnych. Ale i tak nie polecam bo w żadnym sektorze [ np. Argon prime ] nie ma stacji ).
Pozdrawiam i jeszcze raz nie polecam.
-startujemy pogromcą z całkowitym brakiem uzbrojenia i osłon. Nie ma nawet S.E.T.A.
-Startujemy w Xen. sektorze nr. 103 w którym są dwie bramy , jedna prowadzi do Argon prime a druga nie pamiętam gdzie.
(profil którego nikomu nie polecam , chyba że ktoś przyzwyczaił się do położenia dawnych. Ale i tak nie polecam bo w żadnym sektorze [ np. Argon prime ] nie ma stacji ).
Pozdrawiam i jeszcze raz nie polecam.
Witam jeśli chcecie pytać o mapę oto link (mapa po ąngielsku) http://eng.x3tc.ru/x3_tc_map/
Tłumaczenie 7215-L048 Skończone w 23% Proces : //////////////
Tłumaczenie 7215-L048 Skończone w 23% Proces : //////////////
Napisano 09 styczeń 2011 - 19:12
Mam pytanie odnośnie profili startowych. dopiero zainstalowałem moda i pomyślałem, co by sobie nie ułatwić i zacząłem grać w profilu the Quest. TL-em nacieszyłem się 5 sekund, bo tyle zajęło zniszczenie go ziemskiej flocie. To samo w profilu "A New Career". M7 zniknęła pod nawałą ziemskiej floty. To jest celowy wybieg, czy to ja mam takie szczęście?
Oczywiście ziemska flota po zniszczeniu statku natychmiast znika i profile startowałem kilka razy w wersji XTC 1.0 i 1.1
Heh poszedłem na sposób i od razu wybudowałem HQ, pojawiło się 2xTokio 3xOsaka i 10xKatana + pełno drobnicy i zaatakowało HQ
Oczywiście ziemska flota po zniszczeniu statku natychmiast znika i profile startowałem kilka razy w wersji XTC 1.0 i 1.1
Heh poszedłem na sposób i od razu wybudowałem HQ, pojawiło się 2xTokio 3xOsaka i 10xKatana + pełno drobnicy i zaatakowało HQ
Napisano 09 styczeń 2011 - 20:06
Ja zacząłem "New Battleground". Dostajemy M5 i można trochę polatać.
X3TC + XRM | Albion Prelude | http://www.mamuthq.net.pl - galeria, video, download, skrypty, spolszczenia
C2D E8200@3,2GHz | 4GB@1066MHz Ram | GForce GTX 460 1GB | Win7 64bit
Napisano 09 styczeń 2011 - 20:46
nameless one napisał:
Mam pytanie odnośnie profili startowych. dopiero zainstalowałem moda i pomyślałem, co by sobie nie ułatwić i zacząłem grać w profilu the Quest. TL-em nacieszyłem się 5 sekund, bo tyle zajęło zniszczenie go ziemskiej flocie. To samo w profilu "A New Career". M7 zniknęła pod nawałą ziemskiej floty. To jest celowy wybieg, czy to ja mam takie szczęście?
Cuś masz źle zainstalowane albo jakieś skrypty ci chrzanią grę - Grałem jako Paranid i żadna ziemska flota nie przyleciała... A w profilu New Career zaczynasz jako Ziemianin i masz z nimi dobre stosunki czyli trudno żeby cię atakowali...
Spróbuj zacząć jako Teladianin - w tym profilu nie masz żadnych wrogów
XTC -Loyal Lar - M6 Shamshir - prywatny jacht :) - kilka m6, m3, jedna fabryka, 4 UT i ponad 50 mln na koncie
Napisano 09 styczeń 2011 - 22:28
nameless one napisał:
Grasz na czystej instalce X3TC + XTC?
X3TC + XRM | Albion Prelude | http://www.mamuthq.net.pl - galeria, video, download, skrypty, spolszczenia
Napisano 10 styczeń 2011 - 00:15
hm,mnie wprawdzie ścigało na początku na tym profilu centaur i zacmienie,ale się sam napatoczyłem za blisko nich,jak wlecieli do holy pathway.
Coś nie tak u ciebie
Napisano 11 styczeń 2011 - 23:43
Też zacząłem z własną grą. I zaczynam w sektorze Xenonów 103. Totalny brak wszystkiego 
A jak wleciałem w bramę to pojawiłem się w tym samym sektorze...
A jak wleciałem w bramę to pojawiłem się w tym samym sektorze...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych