Skocz do zawartości

- - - - -

X3 TC M7 Argoński Gryf

74 odpowiedzi w tym temacie

#1 piotr111

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 79 postów
  • Gram w: X: Beyond the Frontier, X2: The Threat, X3: Reunion, X3: Terran Conflict

Napisano 24 czerwiec 2010 - 13:33

Jak w temacie gdzie można nabyć to cudo? gram w prawie czystą gre (tylko skrypty zwiekszające wydajność) i nigdzie nie widze gryfa.

P.S Mam nadzieje ze Yacek mnie nie opierdzieli od razu ;)

Pozdrawiam
Piter

#2 Prowler

Porucznik

• Przyjaciele
  • PipPipPipPipPip
  • 1231 postów
  • Rasa: Nieznana
  • Gram w: X3: Reunion, X3: Terran Conflict

Napisano 24 czerwiec 2010 - 14:17

W gołej grze nie da rady go zdobyć, podobnie jak teladiańskiego Terna i paru innych. Jedyna możliwość to skrypty.
X3:TC 2.7
X3:R + XTM

#3 Sorkvild

Porucznik

• Przyjaciele
  • PipPipPipPipPip
  • 1284 postów

Napisano 24 czerwiec 2010 - 14:56

Hm, wlasnie zajrzalem do mapy Scorpa. W Argon Prime majana stoczni 20 egzemplarzy Gryfa na sprzedaz. Nie kojarze by jakis skrypt dodawal ten statek, czy przypadkiem ktory patch nie dodal Gryfa ?
Z kolei Terna nigdzie nie widzialem. Czy on sie jeszcze rozni od zwyklego teledianskiego M7 Shrike, poza tym ze nie posiada hangaru. W X#XTM pamietam, ze Tern to byl statek z dzialem produkcji min. Czy w X3 Tern moze produkowac miny na pokladzie ?

#4 Prowler

Porucznik

• Przyjaciele
  • PipPipPipPipPip
  • 1231 postów
  • Gram w: X3: Reunion, X3: Terran Conflict

Napisano 24 czerwiec 2010 - 16:23

Hmm zerknąłem do siebie i rzeczywiście Gryf jest w stoczni w Argon Prime. Co go dodało nie mam pojęcia.

Kiedyś oglądałem sobie te wszystkie statki w grze i pamiętam, że plusem Gryfa była możliwość dokowania do niego TS, to jeden z niewielu statków w vanilla, które mają taką możliwość.
Terna za dobrze nie pamiętam, kojarzy mi się że miał dużo większą ładownię od Shrike'a, ale czy były jakieś inne różnice- skleroza ;)
X3:TC 2.7
X3:R + XTM

#5 piotr111

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 79 postów
  • Gram w: X: Beyond the Frontier, X2: The Threat, X3: Reunion, X3: Terran Conflict

Napisano 24 czerwiec 2010 - 17:03

Kurde ja mam najnowszą wersje i nie mam? czeka mnie reinstall
Pozdrawiam
Piotr

#6 Yacek

Komandor

• Gwardia
  • 7590 postów
  • LokalizacjaKraków
  • Gram w: X3: Terran Conflict

Napisano 24 czerwiec 2010 - 17:29

A ja nie mam Gryfa w stocznie, patch 2.7.1 skrypty jakie mam są w stopce.

#7 piotr111

Pilot

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 79 postów

Napisano 24 czerwiec 2010 - 18:18

W całkowicie czystej grze tez nie ma wlasnie sprawdzilem. Kolejnosć instalacji patchy takie jak w faq.

Pozniej po sprawdzeniu wgralem scrypty cycrowa i dopisalem gryfa. Z nim chyba cos jest nie tak bo jak zadokuje jakims statkiem to laduje jakby w srodku tekstury a jak zmieniam wiezyczki to mam ten sam widok. A szkoda bo bylby niedrogi magazyn na zdobycze.

#8 Azakal

Porucznik

• Przyjaciele
  • PipPipPipPip
  • 783 postów
  • LokalizacjaBydgoszcz
  • Rasa: Khaak

Napisano 24 czerwiec 2010 - 20:52

Gryf to jedyny M7 do którego można zapakować 25 myśliwców (tyle co do Galeonu).
Dołączona grafika

Znudzony X3

#9 Yacek

Komandor

• Gwardia
  • 7590 postów
  • LokalizacjaKraków

Napisano 24 czerwiec 2010 - 21:38

Azakal napisał:

Gryf to jedyny M7 do którego można zapakować 25 myśliwców (tyle co do Galeonu).

M7 Splicka Pantera dokuje 32 statki. Pantera to w czystej grze mini lotniskowiec.
Do gryfa, wg opisu w encyklopedii zadokować może 9 statków.

#10 Lizard

Pilot myśliwski

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 690 postów
  • LokalizacjaHull

Napisano 25 czerwiec 2010 - 01:21

No i to jest właśnie największa porażka ;) patcha 2.7 lub 2.7.1 Któryś z tych paczy zmienił jego Hangary z 25 na (. Dwa dni temu kupiłem M7 Gryf, jedne z najlepszych M7 dobre uzbrojenie i aż 25 myśliwców. Kupiłem i chciałem zadokować myśliwce i .............. QPA ;) Większość moich M3 Statek Eksperymentalny latały wokół mojego M&.Zajrzałem do jego danych technicznych a tam szok :) Okazało się że zmieniono my dane techniczne w którymś z tych patchy 2.7 lub 2.7.1. Ato był mój ulubiony M7 :)(( Ze względu na hangary postanowiłem zakupić M1 Tytan o ile dobrze pamiętam ma 60 myśliwców. CO do posta yacka to zgadza się pantera ma 32 tylko że...Splickie statki w ogólemi się nie podobają. No ale każdy z graczy ma swoją ulubioną rasę .... Sorki Tygrys jest fajny.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych